Thecrown şu laf zaten fiyasko doğumun güzel ilerlemesi için istenilen insanların olması, istemediğiniz kişi yalnızca kayınvalideniz mi. O olmasın ama annem olsun eşim de olabilir ama kesinlikle kayınvalide olmasın. Çok mu fetbaz biri yorumlara baktım öyle bir açıklamanız da yok. Size karşı büyük bir kötülüğü olsa anlayacağım. Yani siz zaten sancı çektiğinizde sizi sancı odasına alacaklar o esnada zaten sadece anneniz kalır yanınızda hatta belki o bile alınmaz. Niye yalnızca sadece kayınvalide üzerine bu yargı. Artık bu tarz dışlamalar yargılar o kadar olağan olmuş ki çok doğal davranılmasını ve karşılanmasını bekliyorsunuz aksini söyleyincede benim amacım, söylemek istediğim farklı siz yargılıyorsunuz deyip konuyu çok daha derin yerlere yerleştiriyorsunuz. Napalım o zaman eşinize söyleyin anneni istemiyorum o an da istediğim kişiler bunlar bunlar ama annen asla gelmesin deyin. Hem adamı kendi iç buhranına sokun hem de kadıncağızı, sizde güzelce mutlu mesut yapın doğumunuzu ne diyelim. Kusura bakmayın yani herhalde herkes normal ben ve benim gibi düşünenler problemliyiz özür dileriz. 🙄