Ahmetefe Ezgsur aynen benimde öyle ama ben 37+4 ün ve iyice ağırlaştım ağrı bi yandan uykusuzluk binyandan birde diğer çocuğum var daha 13 aylık anlayacağın felaket yoruluyorum sıcaklarda cabası
M-Ali Sati valla ilkim sezeryanfı 2. Normal yaptım ilkkez normal yapmış olmama rağmen kolay geçti 🤷🏻♀️
Drryy Sati benimde 2. 7 haftalık henüz kızım 5 yaşında çok zor bir Doğum geçirdiğim için çocuk düşünmüyordum sürpriz oldu ve çok zor geçiyor rabbim yardımcımız olsun
Sati Drryy bende cok zor dogum yaptim suni sanciyla mudaheleli dogum yaptim kismet Allah canlarini sag etsin
Ahmetefe Ezgsur amin aynen şükür az kaldı ya asıl sonrası yorucu olacağa brnziyor ilkinki kızım var biraz kıskanacak gibi 😱😅
3333 Benimde ikinci gebeliğim kızım var 9 yaşında 33+2 günlükte oğluma hamileyim ilkim sezeryandı buda sezeryan olacak 🤦♀️zor günler bekliyor
Miniklerim_ Merhabalar benim de 10 aylık bir oğlum var ☺️ Şimdi de 11+4 günlük gebeyim ama oğluma göre daha zor meşakkatli geçiyor
Sati Mavigozunannesi Allah kolaylik versin Allah sabrini agriyi acini alsin bir avazda doguralim hepimiz vaktinde 😊