Eceguldemir gunisigim123 Canım daha çok başındasın benim 8 haftalık ilken başladı 14 e kadar devam etti bence sabırsızlanma bunun için hiç güzel değil sen güzel güzel beslen elinden geldiğince hem belki şanslı annelerden olursun hiç bulantın olmaz 🤷🏻♀️
ikiprensesannesiii gunisigim123 benim 5 ayım bitti 1 gün bile istifra etmedim herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok ☺️
senemmmmm gunisigim123 korkma canım benimde hiç yoktu şuan 12 haftalık hamileyim bi hafta önce falan başladı bulantılar. Herkeste aynı şeyler olmazki benim çok uykum geliyordu o zamanlar mesela😊
Deletedmom0032 gunisigim123 çok çağırmayın sonra benim gibi napsam da bitse bu bulantı diye sorarsınız😅
kursadecmel gunisigim123 asla bunu söyleme asla 😄 ben de çok post açtım böyle neden olmuyor diye sonra basladı allahım dedim bu neeee 😄 daha çok ama çok yenisin tadını çıkar 😘
Emeeelll gunisigim123 canım herkesin hamileliği farklı geçiyor. Hem erken bulantı için hem de bazılarının bulantısı olmuyor. İnşallah da olmaz üç ay kesintisiz bulantı çekmiş biri olarak temenni ediyorum senin için 🌸🌸🌸🙏🏼
Burcuuu12 Olmayabiliyor bende 9 haftalık hamileyim sadece 2 kere bulantım oldu. Her insanın bünyesi farklı değişiklik gösteriyor 😊
Jupi 23 haftalık hamileyim, hiç bulantım olmadı. Herkeste olacak diye bir şey yok. Bu iyi bir şey, sevinmelisiniz
Rubab_2020 gunisigim123 8 haftalikken benim başladı 11 haftalığız hala devam bence baslamamasi cok daha iyi emin ol 😊
G15 gunisigim123 canim bende seviniyordum ohh 7. Hafta oldu hic bi bulantı falan yok . Sonra 8. Haftaya girdim kusmaktan olecem zannettim. Takii 4.5 aylik olana kadar devam etti . Bulantı olmazsa şükret..
Tugraveannesi gunisigim123 herkesde olanak diye birşey yok aynı belirtiler b3n 35 haftalık hamileyim ne bulantı ne kusma olmadı