Duuyguum Saida_28 evet kusamıyorum ama yine tiksinti bulantı başladı bende de bide karnım ağrıyo sancı gibi
momof3 Saida_28 Benim de 13. haftamda geçmişti ,17+3 oldum tekrar başladı 🤕 Baş ağrısı Ve bulantı-baygınlık oluyor her gün.İnsallah geçer 😢
Merimer Saida_28 benimde mide bulantım baya azalmıştı şimdi yeniden başladı gibi tiksinme falan geliyor aklıma eskiler geldikçe umarım geçicidir çok aç bırakmayın kendinizi.
Mervefecri Duuyguum benim karın ağrım kaşıklarım 17. Haftada başladı şuna 18. Haftadayım yoğunlaştı ağrım 😔
Duuyguum Mervefecri kasıklarım da ağrı yokta karnım da acayip bi ağrı şiddetli de gaz mı acaba diyorum bide idrarımın rengi de yeşil birazdan gidip idrar tahlili yaptırıcam
momof3 Saida_28 Bilmiyorum canım ama nadiren 3. Aydan Sonra da devam ettiği oluyormus kişiden kişiye değişiyor demekki😢 Bende geçer sanmıştım
Mervefecri Duuyguum evet gaz yoğunluğuda yaşadım bu haftalarda ve kasıklarım ağrımaya başladı sende de başlar hazırlıklı ol 🙈🤰🏻Tabi inşallah ağrın olmaz ☺️☺️
Duuyguum Mervefecri idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı şükür evet sanırım gaz sancısı bendeki 🤦♀️ Hareketlerini hissetmeye başladım bide dünden bu yana acaba onun ağrımı dedim ama değilmiş senin de inşallah geçer ağrı hamilelikte hiç çekilmiyor