Cigdemdgr 25agustos bizim de son 54 ❤️🥰 herşeyimiz hazır sadece Doğum çantasını hazırlamak kaldı 💃🏻Gün geçtikçe heyecan artıyor kızlar hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi inşallah 🙏🏻
25agustos Baloglummustafa az kalmış. Kafanda hazırsa herşey hazırlaması kolay olur. Ben bugün provasını yaptım çantanın 😀
Deletedmom0041 Sumeyraerva Ben lcw dan aldım. Önü düğmeli 90 tl ye aldım bir kaç model var bakın isterseniz
Narmin12345 25agustos Allahın izniyle 44 günümüz kaldı... Ama erken doğum riskim var... Doktor götüre bildiğimiz yere kadar götürelim diyor... Minnakın her şeyi hazır... Benim daha değil... 4 ü inşallah onlarıda alıp bekleyişe geçeceğiz... Şuan 33+5 iz 2 hafta daha diyor doktor... Bakalım nasıl olacak... 7 ayına kadar her şey iyiydi 7 aydan sonrası felaket gibi...
Narmin12345 25agustos 48 kiloydum şimdi 69 kiloyum her yerim şiişmiş... Kendimi taş gibi hissediyorum... Terpenemiyorum resmen... 33+5 haftayız 2 hafta daha sabır diyor bakalım nasıl olacak... Karnımda çocuğun Tekmeleri resmen bacaklarına geliyor Karnım o kadar inmiş... Bu sıcaklarda ben tulumla geliyorum güyaki karın kaldıracakmış... Yalan hepsi valla giydiğinde azacık kaldırıyor çıkardım aynı durum😔
Melekmehmetmadan Tazegelin12 sıcaktan bunaldilar bence bizim ozledigimizinde farkındalar hemencecik gelmek istiyorlar 💕🙏
Tubabulat2018 25agustos 45 gunumuz kaldı happymoma göre ama ben önce gelir gibi hissediyorum kız olduğu icin dün alısverisini yaptık ciclerini aldik besik dolap ve banyo setimiz kaldi bakalim. Banyo setimiz icinde 5 temmuzu bekliyoruz. Besikle dolap bakiyoruz daha 😊
Muhendisanne Deletedmom667 benim de 55 gün kaldı. Bi aklımda dediginiz gibi ateş ölçer bi de banyo küveti kaldı. Onun dışında temamız gibi 🤭🥰
Tubabulat2018 25agustos evet canim kuveti ordan alicam sepet besik alicak annemgil esimin kuzenide besik almak istiyormus ona biraktik guzel olsunda tek dedik bakalim bizim bi dolabimiz var kendi alacagimiz ins. Onlarda alinca tamam olucak.😊
Merve2332 25agustos 42 gün gibi görünüyor ama sezaryen planlaması yapmadık daha , herşeyi tam sayılır , odası bugün gelecekti çalışma sebebiyle erteledik , yerleşip doğumu bekleyeceğiz
Hawaikra Bizimse ogluşumla 35 gün kaldı hemen hemen çantamız hazır gibi biraz eksik var Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin işallah 🙏
Tazegelin12 Muhendisanne Yorumlarda herkes erken dogum diye ki benimde erken dogum riskim var 🤷♀️ agustos bize yaramadi heralde😂
Muhendisanne Tazegelin12 ah bu sıcaklar bence hep ondan 🙈 inşallah vaktiyle gelir bebislerimiz, dikkat edin kendinize 😊 sevgiler