Efsoo 25agustos 56 insallah🤩 Bebeyin kiyafetleri hazir banyo ucun bide besik hala yok.annemler alicak insallah
Sumeyraerva 25agustos bebek icin hersey hazir da ben daha pijama felan bulupta alamadim bugunde bebegin seylerini yikiyorum yarinda utulemeye baslarim artik
Oglusannesii 25agustos yani herşeyi tamam yıkanıp ütülenip hazırlanacak ama 35 de falan yapmayı düşünüyorum daha erken 😂
25agustos Sumeyraerva bir an önce yapıp bitirmediğime pişmanım çok bir eksiğim yok ama bir çıkıp küçük bir valiz falan almak istiyorum sıcakta çıkmayı gözüm kesmiyoe 😫
Havvauygun Son 52 erken doğum riskim var hafif preklampsi olduğum için hayırlı zamanda gelsin inşallah☺️
Sumeyraerva 25agustos cantam felan var da pijama bulamadim baktim aslinda da istedigim gibi bisey bulamiyorum cicili bicili seyleri sevmiyorum nirmallerde de dugme olmuyo olsada guzel olmuyokararsizim yani
25agustos Sumeyraerva ben gecelik sabahlık aldım pijabox dan 85 tlye canım güzel pijama takımları da var bakabilirsin. Pijama olarak da gömlek tarzı büyük beden aldım.
Deletedmom0041 Sumeyraerva Ben lcw dan aldım. Önü düğmeli 90 tl ye aldım bir kaç model var bakın isterseniz
Balamir Sumeyraerva suven markada yüzde 50 indirimden 90 liraya gecelik aldim önü düğmeli bakmak isterseniz:) 180den düştü. Magazasinda da indirim var. Sitesinde de.
Gulchirai Resım atın buraya lütfeen kızlar nasıl hazrlandnz ayyy içim hoş olyır hazrlk resımlerı vıdeolarını gormek 😻 bnm 64 gün kaldı yazyo uygulamada
Ebrom 25agustos son 49 😍 Alışveriş açısından herşey tamam ama kıyafetlerini daha yıkamadığım için hastane çantası da hazır değil 😅
aynenaynen Son 53 bakım malzemeleri ve bebek arabası dışında bi eksiğimiz yok onlarıda bu hafta halledicez inşallah sonra kıyafetleri yıka ütüle odasını düzenle ev temizliği ve oğluşumun keyfini bekleme kalıyo :)
25agustos aynenaynen aynen bizimde bir onlar eksik. Bir de kendime bir kaç tane daha çamaşır almam lazım. Ondan sonra tamam 😀
Sumeyraerva 25agustos tesekkur ederim bakarim canim pijama istiyorum zaten gecelikle rahat edemiyorum ben
Deletedmom667 25agustos ates ölcer harıc allaha sukur herseyı hazır tamam yıkandı ütülendi hastane cantası hazırlanması kaldı bi tek son 41 🙏🏻
Muhendisanne Deletedmom667 benim de 55 gün kaldı. Bi aklımda dediginiz gibi ateş ölçer bi de banyo küveti kaldı. Onun dışında temamız gibi 🤭🥰