Sevdaliza Merveminali görüntü olarak çok güzel internetten bakabilirsin canım daha kullanmadık ama manevraları felan çok iyi biz beğendik
Nouwellemariee Prava aldık, kullanıcı yorumları iyi yönde hiç şikayet yok. 3 ay sonra kullanacağız bakalım :)
Otherozge Smyy7 chicco aldım.pratik kullanışlı göründüğü için aldım.bi kaç aya deneyeceğim inşallah 🙏🏻
GuelGltkn Hilal94 daha bebegim dogmadi ama test sürüsü yaptik sürüsü falan baya rahat bi ele acip kapata biliyosunuz
Hilal94 GuelGltkn evet bizde mağazada inceledik beğenmiştik ama çocukla kullanımı nasıl olur bilemedim
GuelGltkn Hilal94 bence normal travel almaktansa bu daha kullanisli oturma puseti rahata benziyo diger travelerde cocuk 1 yasindan sonra rahat oturamiyo dediler en cok tavsiye edilen e bebekte joie litetrax veya chrome
Hilal94 GuelGltkn aynen diğer travellere benzemiyor baston gibi tipi var arabanın çoçuğun oturma alanı geniş hem literax ında çift yönlü olmayışı vazgeçirdi bizi chrome alıcak gibiyiz içimize sindi şimdilik
Nurtube gnctrksv ürün nasıl? Hangi rengini aldınız? Kumaşı nasıl acaba. Netten alacağım. Çok kararsızım
GuelGltkn Hilal94 evet bende cift yönlü oldugu icin chrome sectim litetrax da cok güzel sma cidt yönlü olmadigi icin vazgectim ondan
DeryaKuzusu Hilal94 7-8 aya kadar puseti ile çift yönlü kullanılıyor aslında. Bn de tek elle kapanmasına bittim o arabanın 😍 yetmez mi 7 aya kadar bize bakması sonra önüne baksın çocuk 😜