Rabiaonur70 Hayırlı günler bir sorum olacak 11+1 günlük hamileyim adet sancısı gibi karnım agrıyo çalışıyorum yorgunluktan mı yoksa bir şey olabilir mi ilk gebeliğim korkuyorum
SemaAsya Rabiaonur70 Hep olacak o ağrın. Çünkü ilk gebelik ya rahim büyüyecek. Sonra bebek büyüyecek bu sefer de onun tekmesiydi bilmem nesiydi hep ağrı hep ağrı :)
Deletedmom0042 Rabiaonur70 bendede vardı. Ama hiç geçmeyen bi ağrı. Dayanılmayacak gibi değil hafif ama hiç geçmediği için rahatsız ediyordu. Doktora sordum orası büyüdüğü içinmiş
Rabiaonur70 SemaAsya normal mi yani doktora gitmeme gerek var mı çalışıyorum sürekli hareket halindeyim
SemaAsya Rabiaonur70 Deletedmom0042 dediği gibi arkadaşın hiç geçmeyen sızı gibi ama şiddetli adet ağrısı gibi değilse çok normal. Ben de hep korkardım ablamın da aynı şekilde olmuş benimde oldu. Zamanla ağrılar çeşitleniyor dediğim gibi. Bir olur belin ağrır bir olur kasıkların ama şiddetli ağrı kanama falan varsa o sıkıntı. hatta kanamalar da renk renk değişiyor. Kahve ise yerleşme kanaması ama pembe ve kırmızı tehlikeli gibi...
Rabiaonur70 SemaAsya çok şükür kanamam yok agrı var böyle aşırı şiddetli defil agrı ama hafif karın agrısı gibi yoruldum belkide ondandır