Umutleylasalih Benim post um neden hemen kayboluyor sayfada bile yok tabi aldatma evlilik dışı olmadığı için mi
deletedmom832 Umutleylasalih kaçıncı haftandasın bende ilk dozunu aldım yarın bi doz daha alıcam normalde Doğum 10 Ağustos ama Temmuz sonunu görmem mucize gibi heralde karnım çok asagı düştü acılmamda sancımda var😑 üç gün yatak istirahatı verdi doktor olmadı yatışım yapılacak🙄
Umutleylasalih Muallimehanim 32 haftalık oldum dün gece acilde yatışım yapıldı bi ciğer geliştirici vurdular bi tane daha vuracaklarmış bide bebeğim makat geliş duruyor o yüzden ilaç veriyorlar Doğumu durdurmak için
Umutleylasalih deletedmom832 çok kötü ya siZede geçmiş olsun bana biri dün gece verildi bitişe bugün gece zaten saat bası ilaç veriyorlar bakalım ne olacak
Zeyzey20 deletedmom832 maalesef cuma gününden dün geceye kadar bende yattım hastanede iki doz ciğer geliştirici oldum açılmam vardı sancılarım ilaç başladılar eve ciktim hep yatacakmışım ve ilaç icmicem inşallah biraz daha dayanır 🤷♀️😊 sizin içinde hayırlısı olsun inşallah 😊
Ulkukog123 deletedmom832 sancılarınız ne sıklıkla geliyordu da hastaneye gittiniz acaba puan benimde düzensiz sancılarım ve kasılmalarım var belim bacağım kopacak gibi ağrıyor bebek önde gidiyor 3hafta ve suyumuzda fazlaydı 😣 ilk gebeliğim ne yapayım bilemiyorum şehir dışındayım üstelik
Muallimehanim Umutleylasalih Bilgim yok ama haftası müsait olanları iğneden bikaç gün sonra doğuma alıyorlar. Sen 32 haftalıksın o yüzden bilemiycem çok geçmiş olsun canım
Hgdalli132 Umutleylasalih aynı haftada bende vuruldum 2 doz sonra taburcu edildim 2 gün sonra yine aynı şikayetler ile gittim yine yatış yapıldı serumlar verildi bı iki kere böyle devam etti tam 34. hafta da artık suyum geldiği için doğuma aldılar hemen olmadı yani psikoloji çok önemliymis gerçekten ben onu anladım kendini sıkıp korkutma hayırlısı nasılsa öyle oluyor rabbim yardimciniz olsun hem sizin hem bebeğinizin :)
deletedmom832 Umutleylasalih sizede geçmiş olsun bende ctesi serum ve iğne oldum şuan yine ilac tedavisine başladı doktor bişey olmaz ben neler gördüm diyip moral veriyor ama bakalım hayırlısı inşallah 😪hastane yakın olduğu icin yatışımı yapmadı ama 3 gün evde hic kıpırdamadan yat dedi sonrasına bakıcaz🤷🏻♀️ hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza 🙏🏻
Uurbsra Umutleylasalih bana da yaptılar geçen hafta 2 doz 34 haftalığımm yarın yatışım olcak holter takcaklar bakalm Allah yardımcımız olsun
Adileee @Umutleylasalih tabiki de ben de bazen sormak istiyorum sonra diyorum ki evlilik felan olmadığı için kimse okumaz ve cevap vermez 😏
Hgdalli132 deletedmom832 Maalesef. Bu cuma taburcu olacak ama çok şükür öyle büyük bir sıkıntısı olmadi :) sadece 2 hafta tuttular
Esma_eymen nazldemr bende yaptırcam şuan 30 haftalığım iki haftada önden gidiyor 2 doz yapılacakmış 24 saat içinde 4 tane yapılacak sizin Doğum normal mı oldu
Symgmnr Benim de enfeksiyon nedeniyle sancım çıktı hemen yatışım yapıldı 31+4te ilk doz 5te ikinci doz iğnem yapıldı. Sürekli hap verildi serumlar falan 2 gece yattım bu sabah çıkışım verildi
deletedmom832 Hgdalli132 geçmiş olsun tekrardan çok sevindim bende korkuyorum daha günümüz var millet Doğurmak icin uğraşıyor bizde doğurmamak icin 🤦🏻♀️