Merhabalar öncelikle güzel anneler ve anne adayları. Bugüne kadar kendi hamileliğim ile ilgili birkaç tane post daha açmıştım. Uygulamayı da sıkı takip ediyorum. Acaba bugün nasıl bir şey öğrenirim umuduyla giriyorum. Ama bazı konularda kendimi tutamayacak kadar sinirlenmeye başladım malesef. Gördüğüm kadarı ile de bir tek ben değilim rahatsızlık duyan. Evet burada sadece hamilelik konuşulmak zorunda değil bunun farkındayım. Hamileliğin yaratmış olduğu stres, yalnızlık hissi vs. bunları anlayışla karşılıyorum. Ama yok kaynana sorunsalı, yok görümce yok elti yok arkadaş yok bilmem kim. Sadece sizler yaşamıyorsunuz arkadaşlar bu sorunları hepimiz zaman zaman bu tarz konulardan nasibimizi alıyoruz. Hepimiz burada paylaşmaya kalsak ne hale gelir forum düşünün lütfen. Hem kimse yanlış anlamasın ama buradaki tanımadığınız insanların size ne söylemesi sizi iyi hissettirebilir ki ? Sonuç olarak kimse sizin hayatınızı tam ve net olarak bilemez öyle değil mi ? Bir diğer konu ise kimseyi eleştirmek bizlere düşmez öncelikle bu cümleyi kurmak istiyorum. Ama biz ister Türk olalım ister Kürt olalım bizlerin bir gelenek göreneği var. Bazı konuların çok basitleştirildiğini düşünüyorum. Bunu dine de yormuyorum yanlış anlaşılmasın. Herkesin dini görüşü kendinedir. Ama bizi biz yapan değerleri de yok saymamalıyız, sıradanlaştırmaya çalışmamalıyız bu da kendi düşüncemdir. Bir diğer konu da çok affınıza sığınarak güzel Türkçemizi daha düzgün kullanmaya özen göstersek daha mutlu olacağım ☺️Biraz uzun oldu. Eleştirenlerde olacaktır saygı duyuyorum. Hepinize sevgiler ..