AmatorAnne SevgiKyc yarın doktordan sonra haber verir misiniz, nasıl ne yazdı doktor. İnşallah sorunsuzca ucariz hepimiz 😅
SevgiKyc AmatorAnne tabiki veririm yarın 10 da randevum mecbur alıcaz bakmazlar bakmazlar almazsın bakasıları tutar bilet yanar az para değil sonuçta biletler 😅🤦🏻♀️
SevgiKyc AmatorAnne Valla ben rapor alamadım doktordan arkadaşlar riskli dedi vermedi başka doktor denicem mecbur 🤦🏻♀️
AmatorAnne Aysnrplt Aslinda benin yengem de doğuma bir hafta kala uçmuş kimse ne sormuş ne başka bir şey. Ama en kötüye hazırlamak lazım. Ne olur ne olmaz. Teşekkür ederim yanıtın için :)
Umyannesi Bende suan 27. Haftamdaym 9 gün sonra bende memlekete gideceğim ne olur olmaz diye rapor alacağim bakmayan seylerin bakası tutar belki😆
Hilalim19 AmatorAnne Bende 35 haftamda uctum canim sanirim 34+2 falan di pegasusla yaptim 36 ya kadar aliyor doktor bi problem yoksa az yazar 34 yazdi bana ama ne rapora bakan oldu ne bana
AmatorAnne PakizeMehmet ben bir ara sormuştum, ultrasona göre mi yoksa son adet tarihine göre mi yazılıyor rapor diye. Son adet tarihi demişti bana
AmatorAnne Esrabatman en geç bir hafta önce tarihli olabilir. Yani uçuştan 7 ile 0 gün önce alınmalı.
SevgiKyc AmatorAnne uçakta basınçtan dolayı suyun gelebilir Bebek ile plesanta ayrılabilir bu riski göze alıp veremem size dedi malesef 🤦🏻♀️ Yoksa bebeğimin sağlıgında ve bende cok şükür bişey yok
AmatorAnne SevgiKyc çok şaşırdım ya. Ben bir ara öylesine doktora sormustum, 37. Haftaya kadar veriyoruz sorun olmaz demişti gayet rahat bir şekilde. Şimdi ne yapacaksınız, özele mi gideceksiniz.
SevgiKyc AmatorAnne bende şaşırdım verir diye bekliyordum 🤦🏻♀️ Evet yarın özel doktora gideceğim 🤦🏻♀️
AmatorAnne SevgiKyc Ekstra masraf çıkarmış boşuna. İnşallah özel hemen verir, ugrastirmaz. Uçak biletinizi almısmiydiniz?