39.haftaya girmiştim hiç belirti yoktu alttan muaynede kasıldıgım için doktorum sezeryan önermişti bebek de iriydi artık normal doğum yapacağıma inancım hiç yoktu 😞 ta ki randevudan 1 gece önce suyum geldi az miktarda ve sancılarım başladı sancıları ilk evde karşıladım çömeldim kalktım yürüdüm hurma yedim dua ettim gece 4ten sabah 8e kadar bekledim sonra hastaneye gittim doktorunla görüştüm normal doğum istediğimi söyledim açıklık 5cmdi ve yatışımı yaptılar duni sancı verdiler sancı 7 cm e kadar iyi karşılanıyordu sonrası biraz zor oldu özellikle nstye bağlanırken ve açıklık muaynelerinde dayanılmazdı ama şimdi hepsini unuttum 🙈 akşam 7ye kadar sancı çektim bebeğin kafadı yukarda oldugu için uğraştırdı bizi. Pilates topunda dairesel hareketler az da olsa sancımı hafifletiyordu derken büyük abdestimi yapma isteği geldi. O saate kadar defalarca doğumhaneye girdim çıktım ama o saatte girdiğimde artık tek çıkmayacağımı biliyordum 😍 çok güçsüz kalmıştım ıkınamamaktan çok korktum ama o an rabbim öyle bi güç verdi ki 2 ıkınmada balık gibi çıktı içimden yavrum 🤤 ben şoktaydım sonra dikişler atıldı dikişleri çok hissetmiyosunuz kesiyi de öyle sinek ısırıgı gibi can yakıyor ama hepsi bitti gitti unuttum tüm acıları ☺️ Bebeğim 3880kg doğdu İlk 1 hafta dikiş acısı zorladı sonra geçti çok şükür. 🙏🙏
benim kanamam azar azar oldugu için ped yerine pamuklu besler kullanıyorum şuanda pedler bu sıcak havada yakıyor gibi geliyor onlarla daha çok rahat ettim
dikişlerimi kuru tutmaya özen gösterdim
lohusa pedi almıştım baya işime yaradı ☺️
Başka sorunuz varsa severek cevaplarım 😇