Pellini Buseler buradan alışveriş yapnların yorumlarını okudumda herkes kötü şeyler yazmış güvenenedim 😕
Pellini DemetBora pttye ait değilmiş. ptt ortağıymış. özel bir şirkentinmiş yorumları okudumda iyi şeyler yazmamışlar madur etmişler
Yaser27 ZeynepNisa18 canım ben kızımın tüm eşyalarını oradan aldım sadece zibinlarini e bebekten aldım o da dokunup almak istedim ama yine de bi kaç değişik zıbın görünce yine de dayanamayıp aldım 😊
Kumsal09 DemetBora aynısını bugün trendyolda 59.90 a sipariş etmiştim yorumunuzu görünce hemen iptal edip yazmış olduğunuz siteden söyledim şimdi. Çok teşekkürler 30 tl kardayım sayenizde😊
Melie Bende sipariş verdim ama bu kadar uygun olması biraz şaşırttı beni umarım bi sıkıntı çıkmaz.kargo ücretiyle beraber 33 tl tuttu
Nes1960 DemetBora tesekkur ederim bende siparis verdim kapida odeme yaptım 33tl tuttu birde magaza civil diyor civil in sitesine baktim 57tl di hadi bakalim hayırlısı:)
Rrraaaiiinnn Daha once sleepy merhaba seti almistim fiyati uygunmus baya alsam 1 no lu bez 2 paket bitwr mi acaba bilen var mi ?
DemetBora Rrraaaiiinnn bitmese bile Doğum sonrası ped tarzı vs kullanabilirsiniz veya birine verebilirsiniz 2 numara bezi ıslak mendili ve alt açma örtüsü size kalır ben 2 paket sipariş verdim fazla olan 1 numaralarında çevremde Doğum yapacak olan birilerine veririm diye düşünüyorum 😊
kyr9324 Kızlar h&m de indirm var ben şimdi kazak ve altlı üstlü takım sipariş verdim 🙋🏻♀️ Kargoda 5 tl uygun 🤩 https://i.hizliresim.com/P76MNb.jpg