SusamNur Can-Canan Kraft calipso 2 aldık 70*120 henüz kırmadım ama piyasada araştırdım bence en iyisi bu fiyatı biraz daha pahalı ama ömürlük
Dilekctnky SusamNur biz de o beşikten almayı düşünüyoruz. Şimdilik anne ganı aldığım için Doğumdan sonra da alabilirim belki fiyatta biraz düşer siz ne kadara aldınız?
gulsahkocaturkk Sevdaliza kullanabilirmyiim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bir nefeste kurtulursun inşallah🥰
Mysteryyy gulsahkocaturkk Sevdaliza ben kullanabilir miyim diye sormadan kullanmış oldum lütfen siz de hakkınızı helal edin görmedim yazdığınızı almış bulundum😞
Mysteryyy Sevdaliza ben kullandim hakkınızı helal edin. Allah bir avazda kurtarsın insallah. Bebeğinizi sag salim kucağınıza almak nasip olsun 🤲🏼teşekkür ederim 😊
gulsahkocaturkk Mysteryyy helal olsun ne demek ne aldıysanız eğer bebeğiniz sağlıcakla kullansın inşallah 🥰
Mirayyy77 Civilde avent Philips cam biberon 240 ml indirime girmiş 52,90.(ben 70 tl almıştım çok üzüldüm 😂) Küçük cam biberon 120 ml 47,90dı bilginiz olsun
Tugcek Kızlar merhaba eğer Doğum yada Mevlüt ıcın hedıyelık düşünüyorsanız makrome anahtarlıklar instagramda “ @makroperest “ sayfanın adı ındırımde en uygun fıyat veren yer heralde bır bakın derim 🙏🏻 32+1 den selamlar 😍
eda_geyik Kızlar bence artık bebek ve mevlüt hediyeliği için mağnet gibi hediyelikler sıradanlaştı Instagramda @dizayn_sukulent sayfası var canlı ve cok güzel bir hediyelik bence bebeğiniz büyürler hediye ettiğiniz kişide sukulentte büyüyor cok anlamlı bence ve uygun fiyat bakın derim ☺️
Pepino https://www.suwen.com.tr/p/lady-dream-maternity-lohusa-pijama-takimi-pembe-sh19310660l077-252?gclid=EAIaIQobChMIvsXf2YvN4wIVydmyCh3ICAkgEAQYASABEgJuKvD_BwE https://www.suwen.com.tr/p/lady-dream-maternity-lohusa-gecelik-ekru-sh19310613l036-249?gclid=EAIaIQobChMIx67or4zN4wIVAbDtCh2-mwkoEAQYASABEgKF__D_BwE lohusa gecelik takımlarında indirim varmış bazılarında sadece büyük bedenler kalmış ama
Mirayyy77 Civilin sitesinde chicco bakım seti 119,90 dan 79,90 düşmüş indirimde, uni baby bakım seti de 95,90 dan 79,90na inmis.. Sanırım ben chicco alıcam 🤗