Mirayyy77 Badevehande yok ya cam en iyisi ben 240 ml aldım geçen 70 tl biraz pahalı ama olsun en sağlıklısı🤗
Ltfy tubasd https://www.e-minico.com/lava-baby-pedli-ana-kucagi-tasima-koltugu-0-13-kg-pembe-u-53962.html?gclid=EAIaIQobChMI49WrsaC_4wIVSLTtCh1MIws3EAQYAyABEgK5bvD_BwE
-emel- Mirayyy77 bende cam iyi diye düşünüyordum gebe okulunda dediklerine göre cam biberonda sütün yağının kaldığını bu yüzden plastik tercih edilmesi gerektiğini söylediler ne kadar doğrudur bilmiyorum
sbhtyndk Mirayyy77 iyi kötü cam olmali ama yanında pp de olmali gecen dışarda gezerken kardesim bebegine su icireyim derken cam biberonu düşürüp kırınca anladikki sokak icin ne olur ne olmaz diyip pp kullanmali..
Pinarb Mersin görüş bebe de Kanz 70*130 yatak döşşeği nevresim cibinlik cibinlik aparatı yani herşeyi ile birlikte kampanyada 1000 lira
Neslihan53 Hanımlar lcw sitesinden hamile pjama takımı aldım hastane için hem aşırı rahat hemde cok uygun tavsiye ederim hemde indirimde ihtiyacı olan kaçırmasın 👍 LC Waikiki'de çok güzel bir ürün beğendim ve seninle paylaşmak istedim. https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/3581315/609956
Mirayyy77 -emel- valla bunca senedir CAM diye duyduk ananelerimizden bile yani 😂😂😂 Cam kadar sağlıklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum öyle olsaydı evlerimiz de cam bardak değil de plastik bardak falan kullanırdk ve ayrıca plastik kesinlikle koku yapıyor
Ltfy Snkz https://www.e-minico.com/lava-baby-pedli-ana-kucagi-tasima-koltugu-0-13-kg-pembe-u-53962.html?gclid=EAIaIQobChMI49WrsaC_4wIVSLTtCh1MIws3EAQYAyABEgK5bvD_BwE
Mirayyy77 Tugbanur 60 tl yazıyor malesef 125 ml olanları bende küçük olandan alicam büyük aldımda sevinmiştim cam diye bende üzüldüm 🤗
Mirayyy77 sbhtyndk dikkasizlik diyelim o zaman 🤗 tercih meselesi elbette ki philips ucuz değil ne yazık ki.. zaten biraz büyüdüğünde 1 2 yaşında falan Trump suluklardan vermeyi düşünüyorum camları kaldrcam saklcam 😂😂
Mutlu_anne2 sbhtyndk kesinlikle öyle illaki plastik şart ben dışarı çıktığımda kızıma mama yapmıştım üstelik lansinoh biberon almistim cam 70 tl verdim 3. Günü dışarda yere düşürdü içim gitmişti
-emel- mf_ozturk ben aventten bi cam aldım bide plastik aldım bakalım inşallah kullanmaya gerek kalmaz emerler 😊
Can-Canan Arkadaşlar bebek yatağı konusunda yardımcı olur musunuz hangi marka kullanıyorsunuz yada hangisinden aldınız çok kararsızım 70*130 beşiğimiz ama yatak konusunda napıcam bilmşyorum😔
DeryaKuzusu Can-Canan annem yapıcak yatağı Valla en sağlıklısı hem de köydeki kaliteli pamuklarından. Şimdiki pamuklara bakma sen diyor.. Ben de işi bilene bıraktım 🤗
SusamNur Can-Canan Kraft calipso 2 aldık 70*120 henüz kırmadım ama piyasada araştırdım bence en iyisi bu fiyatı biraz daha pahalı ama ömürlük
Sirincili -emel- mecburen kalıyor canım çünkü sağıyorsun sütünü ve onu da mecbur biberonla veriyorsun emzirsen bile ihtiyaç oluyor göğüsteki fazla sütü çıkarmak için
DefneninMilasi Mirayyy77 kesinlikle yapmıyor. Aventin plasrikleriyle buyuttum kızımı. Ne koku ne baska bir sey. Cok kullanislilar. Cam cok ağır bebek kendi icmeye basladiginda oldukca riskli. Kendime bir de sterilizator almıştım. Yıkayıp dogru sterilizasyona miss gibi oluyor valla.