AYsegulusal Masalimmkizim bir metreden iki tane 1 e 80 bez çıkıyor ben dört tane bez yarım metrede ayrı kestirip ağız bezi yaptırdım sen de ihtiyacına göre kestir
Nes1960 Masalimmkizim https://m.trendyol.com/lunanino/lunanino-muslin-bebek-bezi-2-farkli-ebat-tek-kutuda-kral-ayi-p-6480542?boutiqueId=317766&merchantId=106787 Bakin burda cok iyi fiyat 2 adet ortu olculeri 120x120 1 adet 75x75 1 adet
Sevdaliza Seviltzcn yok aşkım internetten kendi sitesine girdim WhatsApp iletişim hattı var direk whatsapptan sipariş verdim 7-24 sipariş veriliyormuş hemde anında cevap yazdılar gece geç saatte atmıştım mesaj
Ismihanercan Leyliiii tanesi 20 tl olanlar muslin örtüdür canım bunlar mendil küçük internetten baktım fiyatlara da genel olarak mendiller bu fiyatlarda.
Burcu26 Esra_hiranur lohusagecelik diye bi sayfa var orda tesettürlülere güzel takımlar var bende ordan sipariş vericem bakabilirsiniz
YeterK Kovaburcu ben bime, a101 e gelenleri kaçırdım, diğer internettekilerde gereksiz pahalı geldi bana. Kış bebeği olacak bizimki Allah nasip ederse. Hasta olmasin diye cok tutup küveti doldurmicam zaten. Bana o yönden uydu ve bunu tercih ettim 😊
Cankusssssss NaimeYilmaz Naime hanım birkaç kere post açtım ama görmediniz sanırım dogum hikayemi yazmıştım bir hevesle sabirlenmedi size de ulaşamadım sabitlerseniz sevinirim
Ltfy Bebegiiim ben bu takımın çizgili olanını ve kısa kollusunu aldım yumuşacık ve çok güzel fiyatıda harika penti de böyle bir takım 189 liraydı ve şoka girip kendimi lcw atmıştım 😬 fazla paralar harcamaya gerek yok die düşünüyorum bende düşünüyorsanız gönül rahatlığıyla alın. Ama bu takımın kalıbı biraz dar ona göre ölçülere bakın benim daha karnım yok m giydim beli inanılmaz sıktı 2gün öncede xl denedim tam ideal oldu doğumdan sonraki göbeği ve kiloları unutmadan alalım 😉
Bebegiiim Ltfy Bende magazaya bakmayı dusunuyorum canım InsaAllah kendime göre birsey bulurum dedigin takimi bende gormustum Int ve cok begendim kısmetse banada kalir artik istanbuldan.bakicam
Dilekonur Ltfy ben internetten almayı düşünüyorum da doğum yaptım hangi bedeni alsam emin olamadım normal bedeninizden kaç beden büyük tam oluyor size 🌸
Demet71 LCW’deki pembe indirime giren pijama için yazıyorum. Ben dün şans eseri mağazadan aldım. Sezaryen için beli uygun yüksek bel çünkü, penyesi de çok güzel fakat oldukça iç gösteriyor. Alacaklar göz önünde bulundursun arkadaşlar
Hifanurr https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/lisansli-hello-kitty-winter-bebek-tekli-pike-90-140-cm-desenli-435515908?sgm_campaign=scn_7f87b180014b6000&sgm_source=435515908&_sgm_action=click?rcp_action=rcpProductClicked# Pike arayan kız bebek anneleri için..
Reparista Kızlar kırmızı beyaz ecz. sitesinden aldığım mustela bebek bakım seti geldi tercih edebilirsiniz güvenli