Busraoz H&M’de kapüşonlu sweatshirtlerde indirim var. 70’den 40’a düşmüş. Bazı gömlekler de 15’tl. Onlinedan bakabilirsiniz
DeryaKuzusu Yeliz2311 hamileyiz ya şimdi acaba normal bedenizmizden büyük mü alsak? Siz aldınız mı kalıpları nasıl?
Reparista Sever canım geçen gün en ucuz bebek market sitesinde 27.90 gibi bir rakama görmüştüm ordan bi bak istersen
AYsegulusal Sever cnm etrafında metre ile kumaş satan yer var ise kestir ordan kenarları ya tığla yada terzi ye diktir çok uygun Ä geliyor dışardan alacağın bir tane yerine iki tane çıkıyor
Derya_deniz Sever ben lcw den almıştım yeri de çok güzel bence bir bak derim birde kotondan aldım ama o kalındı
DeryaKuzusu Yeliz2311 WhatsApp tan yazdım kalıpları nasıl XL bedeni çok büyük beden için mi diye. Kalıpları normaldir efendim yazdılar sadece 🙄🤔
Sevdaliza Kızlar dün korse siparişi verdim indirime girmiş emba korse askılı 200 askısız 175 ben askısız model tercih ettim yanında yağ yakıcı basen ve karın inceltici tayt hediye ediyorlarmış almak isteyen varsa indirim de şuan
emnl Kızlar bu sayfada çekimler indirimli kampanya var takip edin lütfen emineçamfotoğraf @Emineçamfotoğraf
Ozlem2634 Hepsi burada da uni baby 500 yaprak yenidoğan ıslak mendil ve düsünürseniz avent emzikler indirimde