meryer06 Bebegiiim bence bu tarz arabaların hepsi aynı kalitede. Sadece belki Casual Air bi tık daha iyidir. Geri kalan baby2go, 4baby, elele, babyplus vs hepsi aynı
PitirciginAnnesi22 Mallik teşekkür ederim 😊biraz daha yüksek bi meblaya ihtiyacım var malum bebek arabası 😅
Dorassmomy Yeliz2311 merhaba 3 tane aldım kampanyadan ücretsiz kargo ile geldi. Büyük boy hem de 99tl.haberin olsun almadıysan
Endil Miskokulum şimdi baktım bitmiş kampanya dün sepete ekleyince %30 indirim uyguluyodu şu an yok takip et belki yine olur
Esramese NaimeYilmaz NaimeYilmaz bence bu post kalksin artk indirim falan goremiyorum muhabbetten kizmayin ama 1saattr bakiyorm hep ayni muhabbet faydalanamiyorzki
Rrraaaiiinnn Esramese aaaa sen yenisin galiba her gun isyan eden biri oluyor bu konuda ama cozum hala yok :) indirimde su bu yazan oluyor ama hepsini tek tek okucazda görücez koyu renk yazin diyen oldu indirimleri ama yapan bikac kisi oldu sonra olmadi :) kime ne laf anlatcan ki sicaktan beyinler tatilde aynen devam edilecek bu sekilde sen de yaz misal ben ana kucagi almak dusunuyorum onerr misiniz bana sohbet edelim 😄
Rrraaaiiinnn Esramese sen yenisin diye mecazi anlamda demistim cunku bu konudan muzdarip cok kisi var ama sonuc yine ayni oluyor :)
Mmoommyy Reparista onuda kullandım ama uni baby daha iyi eline alınca bile anlarsın yani saf pamuk ben bölüp kullanıyodum premetüreydi bebegim memnun kaldım