Yenibebeklianne Bazı bimlerde bebek beşiği 100 tlye düşmüş haberiniz olsun https://i.hizliresim.com/lQjkJk.jpg
gokturknannesi Yenibebeklianne Bu beşikler sallanabiliyor mu bir de hangi şehirde yaşıyorsunuz hangi bimler acaba
rabia_varolculha Yenibebeklianne biz 30 TL ye aldık bu besigi 😊 yeni açılan bime gelmişti bize yakın ordan şansa almıştık 😊
Olivkie Yenibebeklianne bunlar bebekler için güvenli mi arastırın bence arasına sıkışmayacak ölçülerde belirli standartta olmalı
Yenibebeklianne gokturknannesi Sallanıyor Ankara'da yasiyorum ama magazada varsa her bimde gecerli bir indirimdir. Bizim orada bulunan bimde kalmamıştı diğer mağazaları aradılar olan mağazadan gidip aldık .
Mmoommyy Olivkie yeni dogduklarında o kadar cok alt değştiriyosunki pamukla baş olmuyo acıkcası uni baby yenidoğan saf pamuk ve sudan en güzeli o trendyolda indirmde hatta stok yapılması gereken tek sey
Reparista Mmoommyy uni baby demişsiniz siz mennunsunuz değil mi bizde stok yapmayı düşünüyoruz ama sleepy natural olan ile arada kaldık aceba ondan kullandınız mı
Yeliz2311 https://www.enucuzbebekmarket.com/bayan-pijama-takimi-2192-renk-mavi-u23662 pijama takimi arayan varsa baya dusmus
Dorukunannesi95 Yeliz2311 bebek esyalari cok guzel ama pijamasini bilemedigim icin sepetten geri cikardim ben canim
Nesli9415 Dorukunannesi95 ben pijama takımı alimer marka olanını almıştım çok beğendim kumaşı çok güzeldi
Yenibebeklianne Olivkie öyle bir tehlikesi yok . Çok sık yatmayacak bu beşikte zaten annemlerin evi için aldım.
Seherarjin Ozlemtrh a bilmiyorum valla. Ama fazla denemedim sadece nasıl çalışıyor diye baktım bir dakka bile sürmedi yani.
ZeynepNisa18 Ayın 18ine kadar geçerli e bebek indirim kuponum var koşulsuz tüm ürünlerde geçerli 5 tl kupon : FLL-7LF8-8B2F-BL9R isteyen kullansın 😊
AydinRemzi Kızlar biberon almak isteyenler. Mamajo arıyordum magazlarda 250 ml 55 tl bn 2 tane alıcagım iicn hepsiburada.com da 2 tane kahverengi rengi olan 65 tl. Beyaz olan 40 tl ydi baya uygun gelsin bakalım nasıl lar