Mervednr Zeydo doktorunda dediği gibi eğer çatlayacağın varsa ne yaparsan yap engel olamazsın sadece çatlak derecesini biraz azaltırsın dedi.
DemetBora Kumsal09 büyük ihtimalle dediğiniz gibi oldu, çok uyguna görünce çok sevinmiştim herkeste benim gibi faydalansın istedim ama nasip olmadı hayırlısı hakkınızı helal edin 🙏🏻😔
Maviliebru E bebekte Braun ateş ölçme aletlerinde yüzde 40 indirim var yanlış hatırlamıyorsam 10 Temmuz’a kadar ben PRT 2000 modelini aldım🤗
Melie Maviliebru ateş ölçerler de en iyi marka hangisiymiş canım araştırdın mı? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim bende onda göre indirimdeyken alıyim 10 na kadar
Maviliebru Melie burdan araştırdığım ve çevremede sorduğum kadarıyla genelde braun prt 2000 modelini önerdiler 5 snye de ölçüyor ve doğru ölçüm yapıyormuş ben onu aldım😘
Toprak34 Zeydo 200 ml olanini hepsiburadadan 100 tlye almistim bence iyi ama son kullanma tarihine dikkat edin
Melie ozgeackgz-1 ürünler dün ulaştı elime gayet güzel kumaşıda iyi %100 pamuktu zaten uygun fiyatlı ve güvenilir site alışveriş yapmanızı öneririm, resimde gördüğümle aynı.