htce15 36 haftalık hamileyim nst sancı cıktı ama sancıyı hissetmiyorum sezaryenli dogum yapacaktım 13 temmuzda sancı cıkınca doktor her an gelebilir dedi. Benim gbi olan var mı?
Nurayuzun htce15 bnm öyleydi hatta o sancıyı nasıl hissetmediğime şaşırdılar ben ağrı eşiğim düşük sanırdım ama değilmiş
Zuhresule htce15 benim de oyle 100 un üstüne çıkıyordu 3 dkda 1 ve düzenliydi yani doğum başlamıştı. 2 serum suni sancı verdiler yine hissetmedim ikincisinin sonunda artık sancı geldi öyle dogurabildim
htce15 Semisko bilmiyorum ki canım ebe bu sancılarla sen nasıl duruyrsun dedi kagıtı alıp doktora götürdü
Nurayuzun htce15 evet canm 8 bucuk sabah hastaneye gttım nst aldılar 10da iğne serum yapıldı 1 saat sonra suyum geldi 15.21de de suni sancı ile doğum yaptım 45 cm 2350 doğdu şuan 8 ay 13 günlük
Aselhafsamom htce15 evet canım bende de öyle oldu 36 haftalıkken nst de sancı çıktı hiç bi sancı hissetmedim. Doktorum doğum olursa hiç bir şekilde engellmeyiz yaparız doğumunu dedi. İki hafta geçti şuan 38+2 olduk gelen giden yok bekliyorum bakalım 🤗
fatossaluk Kızlar merhaba benimde bugün 100 üzerinde sancim cıktı nts de ve 2 cm açıklık var dedi dr çatima bakıp ama şuan hiç bir sıkıntım yok çok şükür 39 haftama girdim bekliyorum aceba ne zaman gelir ve ben çok korkuyorum normal doğum olucak ilk bebeğim
Gonul_hanm htce15 daha henüz 31+5 haftalığız şimdiden nst de sancılarım çıktı 50 civarlarında bebek kasıyor diye gitmiştim ama ben sancı hissetmiyorum serum takıldı progestan içiyorum hakkımızda hayırlısı
Nursemomm htce15 bnm 36 kontrolümde sancı 100 lere vuruyodu bnde his yoktu sadece kasılma vardı o gün akşam suyum gelince doğuma alındım