honey Sumeyraerva valla ne biliyim az daha zaman geçsin diyodum ama dediğiniz erken yapmakta fayda var tabi :)
Littleprince_smother Misra sizinle aynıyız bizde 30+2 olduk dün bebek kıyafetleri için deterjan aldım bugün yarın yıkayayım diyorum bende😍🙏🏻♥️
Misra Littleprince_smother bende haftya baslayayim o zman canim dktor ne diyor tahmini dogum tarihine peki😊
Melisaaay Littleprince_smother maşallah size,ben 35+3 oldum daha kıyafet bile almadım hastane cıkısi disinda bu hafta icinde almayi planloyoruz insallah alabiliriz alir almaz yikayip utulicem bende😊
Sumeyraerva honey bence yika simdiden kucuk kucuk ya utulemesi cok zaman aliyo ilk kizimda cogunu utulememistim sinirden o zaman daha da gec halletmistim sikinti olmustu 36 37 haftada felan yapmistim cok zor olmustu
Denizanne Misra ben 30. Haftada yıkayıp ütülemiştim 32 de de çantamı hazırlamıştım canım bence yap sonra zor olur
Melek2102 Misra bende haftaya basliyorum evde tadilat olmasa bu hafta baslardim aynıyız seninle bende erken bulmuyorum nolur nolmaz erkenden bitsin yakında agirlasirim yetisemem diye korkuyorum
Ceyceya Sumeyraerva anladım benim de 4. Kat sizin gibi balkonum olmadı ben de öyle yaparım teşekkür ederim ☺️Sağlıkla gelsin minikler 🙏🏼
Sumeyraerva Ceyceya az once astim ilk makinayi daha 3 makina daha var simdiden öldüm yaa ufacik ufacik sinir oldum ilk battaniyeleri yikamistim onlar buyuktu de bu altlar varya deli etti beni
pasaninannesi48 Son zamana birakma canim. Ben 38deyim ben gec basladim anca bitti. Ama bende bittim. Erkenden hazirla koy. En azindan yikama ütüleme isini bitir. Onlar hallolunca canta hazirlamasi kolay
Ceyceya Sumeyraerva ağırlaşınca maalesef küçücük bir şey bile yoruyor bizi.. ama olsun o minik koyafetleri giydiğini hayal edin ☺️❤️
Melek2102 Misra yani bide esim izinli oda yardım edicek komple herseyi biticek yavrumun odasi cantasi dolabi 🥰 en çok camasirlar korkutuyo beni 😂 en az 3 makine yıkamam lazım
Mutluhamis Misra ben 30. Haftada yıkadım açık renklilerle koyuları ayırdım sonra ütüledim ama sıcaklardan dolayı çok zorlandım 2 günde bitirdim bence yavaş yavaş yap kendini zorlamadan başla
DilanArslanSahin Bana gebelik okulunda hastane çantasının 28. Haftada hazır olması gerektiği söylendi her duruma hazırlıklı olmak için. Ben bebeğin kıyafetlerini battaniye ve örtülerini 28. Haftada yıkayıp ütüledim ve çantayı hazırladım
Zeynep1115 DilanArslanSahin yaaaa ben 28 haftayım başka neler söylediler kuzum anlatsana.kokmaz dimi Doğuma kadar çantada.ağzını açık bırakalım olmassa.of bi panik oldum şuan ☺️
Misra Littleprince_smother Littleprince_smother Littleprince_smother Littleprince_smother Littleprince_smother banada 15 eylul canim anlamadim bende 15 eylul cok gec geliyor 😂 normalde.sennle ayniyiz ama sennki 7 benimki 15 dediler ben yurtdisindayum sanirim farkli hesapliyolar