Semak Evet kızlar 2. Ye hamileyim henüz çok yeni ilk hamileliğimde 18 kilo aldım 2. Ye hamileyim ılkı kadar kilo alırmıyım acaba merak ediyorum alırsam yandım 🤯🥺
Sumeyraerva Semak ilkinde 25 kilo aldim suan 33 haftaligin 14 kiloaldim simdilik buyuk ihtimalle 20 bulurum gibi geliyo
defne55 Semak almak daha iyi bence 20 haftalık olduk 1 kilo bile almadım ve doktorumdan sürekli azar işitiyorum al ilerde sorun olur diye ama alamıyorum kilo almayıp sorun yaşamaktansa alıp sonradan vermek daha iyi :)
Simges Semak ilk hamileliğimde 37. Haftada doğum yaptım 12 kilo almıştım bunda 30. Haftandayım 9 kilo aldım daha
Semak defne55 hahaha maşallah az kılo alıp saglıklı dogum yapanda cok ama bence stres yapmayın ne guzel az kılo almışsınız bende keske 5 6 kilo alsam sadce super olur 😅
Ikarus352 İlk hamileliğim de 77 ile gebe kaldım. İlk 3 ayda 64e kadar düştüm bulantılar yüzünden sonra 90 ile doğuma girdim sanırım. İkinciye 14 haftalık gebeyim 75le kaldım daha 200 gr almışım. Ebemiz son aylarda alırsın şimdi almaman daha iyi dedi