Ascvk Arkadaşlar ben Yusuf ve Siraç ismi çok hoşuma gidiyordu aslında başka bi isim düşünmemiştim ama eşim Furkan koymak istiyor onu kırmak istemiyorum Furkan ismi de çok güzel sizce Furkan’ın yanına uyumlu isim ne olabilir 🤷🏼♀️
Haribo42 Ascvk yanina uyumlu ne olur bilmiyorum ama cidden bende seviyorum bu ismi😍😍 bizimde oglumuz olucak bende asaf istiyorum esim sanki ikna olmus gibi ins bi sorun vikarmaz bana son dakika:)) yusufta esimin ismi o isimde cok guzel hehe😂
Ascvk Haribo42 ben Yusuf asaf yada Yusuf Aras demiştim yada direk Siraç demiştim ama eşim fırkan ismin de ısrarcı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Asenammm Tek daha güzel deglmi neden iki isim istiyorsun furkan ismi sade daha hos gelio kulağa ikinci ismi cocuk bile yıllar sonra ogrenio okula giderken resmn kullanilmio
Ascvk Asenammm Furkan ismi çok güzel ama ben hiç Furkan ismini düşünmemiştim eşim çok ısrarcı bilmiyorum ama kendim hamileliğin ilk gününden beri çok sıkıntı ve zor şeyler geçiriyorum o yüzden ismi koymayı kendimde hak görmüştüm ama eşimde Furkan ismini çok istiyor ona da engel olmak istemiyorum 🤷🏼♀️