Busrakpucu Midem agriyo şuan yatamıyorum yardim edilcek bi durum var mi zaten gebe olmadan önce de midemden rahatsızdim allah'a şükür ki mide bulandım yok ama mide ağrısı tiksinti beni bitircek😢😢😢😢😢19 yaşında 3 aylık hamileyim
Kelebekanne Busrakpucu canım aynısını yaşıyorum midem çok ağrıyor özellikle bir şey yedikten sonra sanki gerilir gibi bi ağrı oluyor napıcam bende bilmiyorum
NaimeYilmaz Busrakpucu gecen gece sabahı zor ettim karnım midem arıo üstüne yanıo sabırla uymuya dalmaya calıstm sabaha bıseym yoktu. Ben herseyı hamılelıge baglıorm ama saglık sorunuda olablr keslmeyen agrıysa doktora danıs mutlaka ama kontrol bile etmeden magnezyn vercektr
Kivanclimerve Bende 16 haftaligim 2 kere siddetli mide agrisindan acile gittim serum takilinca anca rahatliyorum istersen sende git hamilelikte mide agrisini hafife almamak lazmmis
Ozgurdidem Kızlar bende 12 haftalık hamileyim. Dün gece basladı agrım sabahı zor ettim bugün acile gittim çok şükür değerlerim temiz çıktı gaviscon diye bi ilaç verdi doktor biraz kesti gibi ama süre geçince tekrar baslıyo
Nuranyldrm Bende canım çıkacak sandım bi an eşimin kollarında kala kaldım kustum rahatlamadım ishale çıktım dünyaya geri döndüm sanki büyük ihtimal gıda zehirlemesi oldum cips vişne suyu tüketmiştim akşam tövbeliyim şimdi
Essraa Nuranyldrm benim annemde mide ülseri var ağrı çekince içiyo cnm çok rahatlatıyo onu aklında olsn daha sonrada ağrı başlarsa çok işe yarıyor