Semrasem Doktordan geldim. bebeğin kilosu 1.600 olmuş sizlerin kaçtı acaba kilolu mu doğacak diye düşünmeye başladım bu haftalardan sonra kilo alma hızı ne kadar artıyor?
bilnazo68o Semrasem benimde 1.600 demisti canim. Haftasiyla uyumlu bi kilo :) bende dogarken 2.600 olursa ne iyi diyorum
Efsoo 30 haftalikken bebeklerin ortalama kilosu 1400mus.sizinki 200 qram fazla.takmayin bence.Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin.sizinkininde kilosu cok normal ve cok guzel.ne kilolu ne de zayif sayilmaz☺ 1 hafta onde sadece🤭
Semrasem Aysekk53 bana kilosu fazla gelmişti demek ben abartmışım normal o zaman maşallah sizin bebişede 😊
bilnazo68o Semrasem normal dogum icin dusunursek normal deniliyor ama. İdeali 3 olabilir. 3 kiloda alirmi 2 ayda bilmiyorm
Handeky Merhaba bnmde 29+2 doktorum 1589 kılosu dedi iri olucak dedi ama bende şekerde var diyet uyguluyorum ama yinede cokmu korktum cnku
Semrasem Handeky şeker varsa ondan sanırım sizin ama bence çok değil benimkide fazla sanıyordum normalmiş diyetinizi bozmayın sağlıkla gelsin kuzucuklar 😊