Elifahin Selam kızlar İstanbul Anadolu yakasında onerebileceginiz özel hastane var mi acaba hala bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim 14 haftalık hamileyim bu arada. Şimdiden teşekkürler 🤗🤗
Kimyagercik Elifahin bemde 16. Haftaya kadar bulamadim istedigim gibi dr hastane suan medipole gidiyorum ve cok memnunum 31. Haftam
ilknurhkn5534 Elifahin çengelköy medivia gide bilirsin bende üsküdar çevresind eoturuyorum özel afiyet hastanesi vefa yılmazer çok çok iyi bi doktor tavsiye ederim 🤙🏻👶🏻🍼🙈
TugbaGuner Ataşehir avicenna Sibel hanım, çok güleryüzlü ve çok ilgili iyi ki gitmişim, tavsiye ederim👍🏻
sedaskan TugbaGuner Nurem Gece de olsa doguma giriyor mu doktorunuz acaba? Bir de muayenelerde bebisinizi renkli olarak da gorebiliyor musunuz?
Nurem sedaskan zaten en büyük isteğim gecede olsa Doğuma gelicek olmasıydı. Renkli degil ama 3 boyutluda görebiliyorsunuz 🙂
ilknurhkn5534 yhilalcaglar 12+5 haftalık hamileyim ama normalde ümran tıptaki zeynep hanıma gidiyordum cinsiyetini ve tarama testinden sonra vefa hanıma gideceğim daha önceden de kendisine arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı 🙂 😇🙈👶🏻🍼 siz kaç haftalık hamilesiniz 🤣🤭👶🏻
yhilalcaglar ilknurhkn5534 16+2 bizde 😊 bende önce atlas hastanesine gittim hiç memnun kalmadım. Tavsiye üzerine vefa hanıma başladım. Çok tatlı ve bilgili bir doktor. 😊