Birkucukumut Kızlar hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu belırtılerı neler bılıyomusunuz🤔🤔 belım agrıyo eklemlerım sızlıo ve kasıklarım sapılıo korkuyorum 25+1 im
Merveplnc Birkucukumut cnm bende 28+6 haftalığım benimde en başından beri var 10 haftalıkken toz verdi banada. Yeni yaptırdığım testlerdede enfeksiyon çıktı ilaç vermicm bol su iç dedi bol bol su içip idrara çıkarsan sıkıntı kalmaz dedi
Ky_brc123 Süreklı idrara çıkma hissi ayrıca yaprken bitti sanıp hala akıntının devam etmesı ve bazen açık renk pembe kan olmustu bende hamılelıgın başlarında sonra doktorum antıbıyotıge gerek kalmadan toz verdı suya koyup ıctım gectı
Birkucukumut Ky_brc123 tesekkur ederım canım ben cok sık gitmiyorum lavaboya bişey içince kosarak gıdıyorum ama 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ baskada belırtı yok
Birkucukumut Merveplnc canım sureklı su içiyorum aslında ama bilmiyorum bugın doltora gıtsem korkuyorum ya cıkarsa dıye
Birkucukumut Duuyguum evet bogaz iltihabı sanırım ama ates fılan da yok 😑😑 doltora gıtsem antibiyotık veremez zaten daha vermez cok baslangıcı oldugu ıcın
Duuyguum Birkucukumut Boğaz’ın ağrıyorSa boğazdır idrr yolu değildir canım git yine de bende kullandım antibiyotik