Arzusss Arkadaşlar 2. bebeğime hamileyim hayırlısıyla ama çok korkuyorum 2. kez sezeryan olmaktan şimdiden korku kapladı nasıl atlatırım bu korkuyu aynı yerin tektar kesileceğini düşününce vucudum sızlıyor 😣😣
Cankusssssss Arzusss canim basına gelecekleri biliyorsun korkma tadını çıkarmaya çalış seytan vesvese veriyor bende ikinci gebeliğim korku değil daha çok heyecan var allah hayırlısıyla kurtarsın insallah
Arzusss Cankusssssss amin inşallah cnm ama çok zor geçti 1 ci doğumum kansızlık ta vardı ayağa kalkmam çok zor oldu hem heyecan hem korku 😣
Cankusssssss Arzusss dua et içini ferah tut bana da herkes ayyy ikinci sezaryen zor falan diye canimi sıkıyorlar takmamaya çalışıyorum oglumu kardeşe hazırlamaya çalışıyorum hazırlıkları tamamlıyorum bebeğime iyi düşünmeye çalışıyorum herkesin ağzı torba değil ki büzesin
Cankusssssss Arzusss canim benim tansiyonum bardı zaten riskli biraz korku da var normalden o yüzden hiç riske atmamaya karar verdim
zkybdr16 Benim 3. sezeryan olacak bendede var heyecan korku fakat kendimi rahatlatmaya çalışıyorum düşünmemeye. birşekilde doğacak bebeğimiz sonuçta Rabbim yardımcımız olsun.
Cankusssssss Arzusss ikinci olunca oyle keyfine bakılmıyormuş valla bir de çalışıyordum ben nasıl geçti anlamadım