Ulku12 Merhaba kızlar bugun karnıma bıcak saplanır gibi bir ağrı girdi bir daha olmadı ama birde lavaboya cıktıgım da buyuk tuvaletımın sıyah oldugunu gordun acaba benımle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı tedirgin oldum açıkcası
Gulchirai Ulku12 doktora ben de bu problemımı soyledım üşüttün ceyranda kaldın demek dedı bağırsaklarda değişim oluyor korkma dedı doktor belkı oyledr gene sız sorun doktora
Ozican UmudumOldun demir ilacı alıyorum ben aynısı bana oluyor 😔 ilaçtan mı o saplanan ağrılar benimde karnım ağrıyor bugün gittim idrar kn verdim
UmudumOldun Ozican benim ilk haftalarda çok karın agrim oldu , ve çok gaz yaptı kramp giriyordu sanki . Tuvaletimde simsiyahti . Sonradan şikayetler azalıyor tabi ama tahlil yaptirmanizda fayda var 😊
Ozican UmudumOldun ya içim ferahladı karın ağrım var dedim enfeksiyon olabilir dedi bana korktum böyle duruyorum duruyorum sanki oğlan içerde bıçaklıyor beni 😂 birden giriyor 😔
UmudumOldun Ozican evet kramp bıçak gibi geliyor resmen 😊 .benimde karın ağrım olunca korkmuştum . Adet ağrısı gibiydi. Ama şükür azaldı