Handeyldz01 Busraoz benim normal muayene olduğum zamanlarda bazen 4 boyutlu bakıyor doktorum bazı yerler cidden kazıklıyor
Busraoz Handeyldz01 Aslinda benim doktorum yengem o onerdi arkadasiymis ve bayagi iyiymis. Bagcilar medipole gidicem. Ist ozellerde ort fiyatlar 450 gibi geldi bana buradan yazilanlara gore. Biraz fark olsun dedik biz de yeter ki guzel guzel aciklaya aciklaya baksin.
Handeyldz01 Ayse_Gul özel metro hastanesi henüz yaptırmadım 8 Temmuz’da yaptıracam 2 ay önce randevu aldım
Nur___ Semartizim bursa eğitimi araştırma ya sevk verdi oraya gidicem bilmiyorum devlet hastanesi ek ücret alıyor mu nasıl bilgim yok forumda sordum bugün ama sağolsun kimse de bilmiyor heralde 🤦♀️🤷♀️
Ayse_Gul Handeyldz01 anladım teşekkür ederim 🤗 19+4 günlük hamileyim ama henüz sabit bi doktor bulamadım Adanaya gelin geldim ve hangi doktor iyi ve ilgili bilmiyorum 😔
Fasulyem22 balasininanasi kaç dakika sürüyor bir de karnını falan sallıyorlar mı rahatsızlık verici bir sey oluyor mu
Ebru24 balasininanasi bugün girdim canım ama nazlı kızım yüzünü göstermedi ne yaptıysam olmadı tersti yarın tekrar gidicem😂😂😂
Handeyldz01 Busraoz benimde doktorum 250 tl sadece muayenesiydi başka şehire gidince şuanki doktoruma gitmeye başladım 80 tl muayene ücreti duyunca tereddüt ettim ama bu daha açıklayıcı ve uzun uzun anlatıyor bence parayla alakası yok canım
Sdemirel Biz de bugün girdik ayrıntılı ultrasona herşeyi normal dedi çok şükür ama kalpte parlaklık görüyorum cok önemli bişey değil Doğuma kadar da geçer dedi . İster istemez taktım
makbule17 G15 canım hiç bilgim yok daha önce hiç gitmedim eşim samsuna gidelim diyor ordada var kararsız kaldım
G15 makbule17 ben normalde çorum özele kontrollerimi yaptırıyorum doktor bütün organlarını bana tek tek gösteriyor belki gerek duymaz . Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor . Gerek görürse bende ankaraya giderim heralde.
Handeyldz01 Ayse_Gul benim doktorum gayet bilgili her muayenede açıklıyor gelişimini ayrıca sen sormadan vitaminidir çatlak kremi beslenmeni felan soruyor Dr Gül Demirtaş bi randevu al derim canım Özel Metro Hastanesi
balasininanasi Elifikraveannesi Peki kendi doktorumuz mu bakiyo baskasi mi ?? Saglikla kucagimiza alalim inşallah 🤗👼 Bizim bebişde yüzünü gösterecek mi bakalim 😊
Naze2151 balasininanasi ben girdim. Cinsiyetimiz değişmedi kız dendi yine bebeğin iç organlarına baktılar kalbi,beyni,omurgası vs uzun uzun gördüm kızımı o gün
Kucukannee Busraoz Aynen oyle tabiki hersey Allahtan ama onceden teshis koymak diye bisey de var belki tedavi edilebilir yavrumuzun canini tehlikeye atmamaliyiz🙏🏻