balasininanasi Hanımlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi ? Neler oluyo orda ne yapıyolar ? Gerekli mi bişey mi sizce .. Bende 10 gün içinde giricem 😊 Bide merak ettiğim diğer konu ayrıntılı da cinsiyeti değişen oldu mu ? 😊😂
UmudumOldun balasininanasi benim ayrintiliya girmeden değişti 🤷😃 bakalım ayrıntıliyi bekliyorum net doğruluğu için . 3 hafta kaldı girmeme
Nur___ balasininanasi benimde ayın 10unda bekliyorum dört gözle hayırlısı ile, doktorum illa gereklidir görmedi ama ben istiyorum merak ediyorum o yüzdendir yaptıracağı inşllah 🌼
Sera00 balasininanasi bu cumartesi yaptırdım hamd olsun sagligi yerinde bebegin yüzünün fotosunu da aldim cok guzel bir duygu ☺☺🙂
UmudumOldun balasininanasi ben değilde annemler biton şey aldılar . Beşiği bile aldık şimdi bakalım kesin kizsa herşey degisicek 😊
Fasulyem22 balasininanasi kaç dakika sürüyor bir de karnını falan sallıyorlar mı rahatsızlık verici bir sey oluyor mu
Busraoz balasininanasi Bunu çok yazan var burada tabi ki doğru her şey Allah’tan ama Allah korusun aksi durumu da var. Benim eşim mesela doğduğu zaman nefes borusu ile yemek borusu birmiş sene 93. O zamanlar ayrıntılı olsa bilinecek ona göre doğumdan hemen sonraya doktor ameliyathane vs hazırlanacaktı belki. Belki doktor araştırıp alanında en iyisini bulmaya çalışacaktın. Ölümden dönmüş aylarca hastanede kalmış. İlla kötü olacak diye bir şey yok ama bir şey varsa en azından tedbir alırsın. 👍🏼
Nur___ balasininanasi tabiki Allahtan ona şüphe yok :) testleri bende yaptırmadım ama bu ayrı bişey bebeği güzelce inceliyor hani heveslik de, sağlık için de ilk gebelik onun yüzünü herşeyini merak ediyorum ❤️🌼
Sera00 balasininanasi evet verdi dr fotosunu cok guzel bir duygu yüzü cok oturmasa da biraz belirgin görür gormez agladim
Kucukannee Busraoz Aynen oyle tabiki hersey Allahtan ama onceden teshis koymak diye bisey de var belki tedavi edilebilir yavrumuzun canini tehlikeye atmamaliyiz🙏🏻
tugcakkn balasininanasi biz de girdik aynı normsl ultrason gibiydi ekstra bişey olmadı.ama hem bebeğin iç ve dış organları hem de rahim uzunluğu plesenta konumu gibi bizdeki durumlara da bakılıyor.Allah korusun bişey çıksa tabiki kıyamazdık ama doğduğu zaman müdahale edilecek bişi varsa onu öğrenmek için girdim.çok şükür iyiymiş 🥰❤️
G15 Kızlar serklaj oldum yolculuk yasak corumda ayrıntılı ultrasyon yapan yer yok . Mecbur ankaraya gitmem lazim . 21+4 günlük hamileyim . Bu ayrıntılı ultrasyon kaçıncı haftaya kadar yapılıyor . Benim için ne kdr gec o kdr iyi.
balasininanasi G15 Bana randevu al dedi doktorum. Randevu aldigim yerdeki kişide tam 22. haftana randevu vericem dedi. O haftalarda yapiliyo demek ki