Esramese Elifgcr uygulamada bigum demia 36dan snra artk prameture sayilmaz diye 4 gununde lafi olmaz heralde 35+3girdik an itibariyle gelsin
Elifgcr Esramese esimin kuzeni 34 haftada doğurdu çok şükür sağlıklı bu haftadan sonra herseyi olusmus oluyo zaten 😄
Gulchirai Esramese bende de var 😥 bacak sendromu kramp vs çok asabıleştryor uykudan uyandryo :( bol bol fındık yıyorum yoğurt tuketyorm çok şükr ıkı gündr rahatm ıkı yumurta yıyorm sabah deneyın belkı ıyı gelr
Nagihantilbac Esramese 35+4 ara ara benimde ağlayarak kalktığım günler oluyor hemen ayağa kalkmaya çalışıyorum başka türlü geçmiyor. 1 haftadır da adet sancısı çekiyorum sanki. Ama ara ara oluyo
Esramese Nagihantilbac ayni durumdayız alttn sancılar hissediyorum wcde bile tuhaf bi his oluyo sanki ihtiyci tamamlams gbi doluymus icim dışım
Medinemedi Esramese malesef bendede vere bulamıyorum döne döne bir hal oldum yatakta eşim de uyandırcam diye korkuyorum her seferinde gerçi allha şükür öyle sıkıntı falan yapmıyor da ben çekiniyorum 😔
Polen Esramese benimde öyle oluyo uykudayken veya dönerken farketmiyor önlemek içindene bunu kramplar yüzünden yürüyemiyordum ben et kesiliyordu dizden altım