Remgrsy Arkdşlar benım 15 kasımda kalp atışı dinlencek inşallah. Doktor vajınal ultrason ile dedi. Kanamam var diye sanırım. Nasıl bırsey acıyormu???
MerveNurKalay Benimde geçen randevumda yaptı doktorum hiçbir şey hissetmedim kendini rahat bırakman ve doktorunun tavrı da önemli tabi ama İnan’ bişry hissetmiyorsun zaten ucuna jel sürüyor ve çok fazla ileriye girmiyor tedirgin olman gereken bişey yok bence☺
MerveNurKalay Remgrsy doktor bakmıyo bile üzerine bişry örtüyor sadece eliyle aleti yönetiyor onun dışında ultrasona bakıyor zaten sıkıntı yapma kendine ☺
Haticeyildiz Remgrsy doktor bakmiyo bile yerini ezberlemisĺer artik bakmadan yapiyolar etek giyiyosun ince biseyle bakiyolar ucunada jel suruyo rahat bisey ucundan bakiyo cok ileri gitmiyo
betulclk canım hiç çekinme alttan bakmıyo zaten benim de doktorum erkekti 3 defa bu şekil bakıldı bebeğin kalp atışı için
Annebebeked Seni hiç acımıyor bana üstten baktığında bizim şıpa köşeye sinmiş görülmedi alttan baktılar göründü hiç acımıyor rahat ol