Efsoo Ozdem bunnanda onemli aciller var mesela.dikkat cekmek icin boyle aciller yaziyorsunuz.insan bisey oldu saniyo bakiyo ki acil bisey yok.siz gobek tuylenmesini acil saya bilirsiniz ama acillik bisey yok burda.yokki baslikda deyismis artik.daha onemli aciller var mesela dogum saglik konularinda.dikkat etmeliyiz her post acinca baslik koymaya
Ozdem Melektrk kanamam olsa buraya yazmam herhalde hastaneye giderim çok safsınız gerçekten!!!! Düşünceleriniz de epey samimiyetsiz
Melektrk Ozdem o kadar çok yazan varki tüylenmem var acil diye yazdığından belli neleri acil olarak algıladığın 😂😂
Ozdem Efsoo tamam görmezden gelebilirsiniz sizde, başına gelen durumlar da yapılacağı bilmediği şeyler soruluyor sonuçta herkea istediği şeyi sorup yazmalta özgğr aciliyet seviyesini önemsemeyiniz o zaöan çokta sprun edilecek bir durum olmaz sizin için.
Efsoo Ozdem size su acil gele bilir Mesela bendede tuylenme var.ama ben acil yazip dikkat cekmiyorum ki kimse postuma baksin.simdiye kadarda cokta acil olmayan seylere acil yazmamisim yazmarimda.postunuzun adida deyismis zaten.😊dimek cok acil sayilmaz yanu en azindan admin deyistirmis baska baslik koymus.Neyseki hayirli dogumlar hepimize
Efsoo Melektrk 😁😁😁😁acilmis iste napsak canim.biz gormezden geliyoruz.boyle cikiyormus hanima gore.😊bos verelim neyse.😚
Bahara Efsoo he valla ya günde 50 tane tüylenme çatlak postu açılıyor alt alta büssürü zaten görünüyor gir oku ne açıp açıp duruyorlarsa 😂
Melektrk Efsoo şükür Yolunda canım konuştuk hallettik böyle yaparsa evlilik terapistine gidelim dedi bend böyle olsun istemiyorum seni seviyorum dedi geçti şükür şuan
Premsescik Ozdem bnmde var hiç takmıyorum bide alsam hep almam lazım doğumdan sonra dökülücek zaten sıkıntı yapma sende canım