Seda4686 https://www.resimag.com/i/fc717a2665a kızlar adetime 5 gün var,normal gebelik testi,ilk idrarımla yaptım,sizce var mı bir şeyler
Alessia Seda4686 ben hıc cızgı goremedım canım senı bostere umutlandırmak ıstemem dedugım gıbı en guzelı erken olan testler adete 6 gun kala cok net ogrenmıstım
Seda4686 Alessia evet canım çok haklısın,ya kandan baktırayım yada erken gebelik testi alayım en iyisi
Alessia Seda4686 kan gec cıkıyor sabredebılır mısın? Bende cok merak ettım ınsallah vardır canım erken testlerden yap gun ıcındede olsa cıkıyor ben ole ogrenmıstım😍
Seda4686 Alessia haberdar ederim mutlaka da adetime 5 gün var canım eğer hamileysem çıkar değil mi 🤓🤔
Alessia Seda4686 cıkar tabı benım testle 6 gun kala kop koyu ıkıncı testıyle cıkmıstı folık asıdını kullan kullanmıyırsan ıhmal etme canım hadı ınsallah
Seda4686 Alessia canım kandan baktırayım, şimdi erken gebelik yaparım silik falan çıkar bu kez de test mi bozuk diye düşünmeye başlarım
Seda4686 Mahbuss Umut___Umut madl41 kızlar hastaneye geldim , kandan baktıracağım , en garanti iş 😬 artık varsa da yoksa da 😂 her sabah test yapmaktan kurtulurum🥴