Cansumira Yenianne61 ilk yıkamada şampuan öneriyormusun canım bide şampuan markası varmı önereceğin diğer ürünlerini mustela aldım ama şampuan almadım daha
Yenianne61 Cansumira Mustelanin sampuanini ya da dalini oneririm ben.Yeni cikan markalardan dolayi dalini unuttu insanlar..ama benim favorim Dalin ve Mustela .İnanin bugune kadar yogunbakimda kullanmadigim bez markasi ve sampuan kalmadi😊
Yenianne61 Cansumira Birde soylemeyi unutmusum.Bebeginizi yikarken once vucudunu en son kafasini yikayin.Bebegin en hizli isi kaybeden yeri kafasidir.Once vucudunu sonra başını😊
Cansumira Yenianne61 sarılık için emzirmenin dışında önerebilceğin birsey var mı peki canım bu dediklerini aklıma yazdım çok çok teşekkür ederim baya rahatladım ☺️
Yenianne61 Cansumira Sariliktan korumak icin yapabilecegimiz en iyi sey bebekleri 2 saate bi guzelce beslemek..Bol bol emzirin sutunuz gelmiyorsa kimseyi dinlemeyip mutlaka mama verin bebeginize 😊
Cansumira Yenianne61 dalini alayım o hlde canım mustelanın pişik kremini çok önerdiler vücut yağını fln ama şampuanını duymadım o yüzden pahalı birseye gerek yok Dalin bide heryerde bulunuyor ☺️
Cansumira Yenianne61 onu duymuştum canım kimseyi dinlemem o konuda bebeğimin aç kalmasından önemli değil sonuçta mama alanda büyüyor süt içende olursa elbet süt vermek ister her anne
Cansumira Yenianne61 seminerde dinlemiştim onu öyle yapıcam zaten duşunu kısa tutmak gerekliymiş ısı kaybı olmaması için önce vücudu yıkayıp en son başını yıkayıp çıkarıcam duştan allah nasip ederse 🙏😊
MBAnne Deletedmom3342 kurumuştu zaten göbeği düşmesi için birleşik kısmının yumuşayıp bırakması gerekiyo bizde öyle oldu
Ckubra Cansumira ben yeni dogum yaptım 2 gün oldu 2. Bebegim herşey kendiliginden oluyor şimdi çok karışık gelebilir zaten emziriyorsun gazını çıkartıyorsun altını degiştiriyorsun ilk bir hafta böyle göbek düşene kadar banyo yaptırmıyorsun
Cansumira Ckubra anladım canım ilk 10.15 gün atlarsam rahatlarım sanırım korkularım biraz geçer ilk başta çok uyuyorlarmış zaten
Cansumira Ckubra bu arada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün normal mı oldun sezeryan mı toparlanman nasıl
Hzlhakko Cansumira başka odaları açıp evi normal bir sıcaklıkta tutsan daha iyi bizler bile klimada hasta oluyoruz