busraanneoluyor Kızlar sabah kalktığım da dilim damağım cok felaket kuru oluyor yaşayan var mı acaba e neyden oluyor ki...
[silindi] busraanneoluyor burnun tıkalıdır nefes alamıyorsundur ağzın açık uyuyorsundur ben de de oluyor kuruluktan dilim dönmüyordu
GzdMhmt busraanneoluyor özellikle 6-12 hafta arası çok yaşadım o durumu,gece uyandığımı bilmezdim ben hiç.Uyanmayı bırakın gece kalkıp buz gibi meyve yiyip su falan içtim o dönemler şuan biraz daha rahatım ama,13.haftadayım.
busraanneoluyor Ecmelinannesi yani aslında 2.5 3 içmeye calısıyorum dün icemedim cok ama ictigimdede aynısı...
elissa gebelikte annenin en az 12 bardak su İçmesi gerek demek ki şu tüketimin az yada bir dr gidip şeker tansiyon baktır
busraanneoluyor elissa anladım tesekkür ederim su tüketimimi biraz daha düzene sokim hala devam ederse baktırırım insaallaj
Sultanas busraanneoluyor suyu çok iciyorum doktoruma sorduğum da da bişey demedi ben boğaz kuruluguda cekiyorum hatta geceleri uyutmayacak derecede çözümü harnup pekmezi icmekte buldum iyi geliyor
Deletedmom0041 busraanneoluyor Suyu yeterli içiyorsanız şeker yüksekliğine bağlı olabilir. Ben yükleme yaptırdım az yüksek çıktı diyetle atlattım çok şükür. Şuan akşamları meyveyi çok kaçırınca sabaha kadar ağız kuruluğundan yatamıyorum. Tavsiyem bir açlık tokluk şekerinize baktırın