Merveliii Kızlar ben yozgatta oturuyorum dogumu adana da yapacağım ve bu benim ilk deneyimim olacak memnun oldugunuz doktor ve hastane söyler misiniz dogumu nerde yapmalıyım özelde mi devlette mi henüz karar vermedim
AdaDerya Merveliii devlet hastanesin de yapmayı düsünüyorsan Şehir Hastanesinde Sefa Arlıer var cok iyi ve uzman bir doktor baya da ilgili ben ona gidiyorum ve cok memnunum tavsiye ederim
Damla01 Merveliii Güzelyalı hastanesine gidiyorum Celal Ardıç doktorum. Çok memnunum. Dogumumuda orda yapicam insallah. Ben devlet hastanesine guvenmiyorum imkanin varsa özelde yap derim.
Gmz88 Merveliii bende doğumu Adanada yapcam Allah izin verirse cnm medline ya da güzelyalı diye düşünüyorum. Doktorumun kendi kliniği var. Güzelyalı hastanesinde nezihi kurtoglu ark doktoru o memnun istersen araştır
Merveliii AdaDerya bende çok duydum canım şehir hastanesini gerçi düşününce özelde aynı işlemi yapıyor kat kat para alıyor
Handeyldz01 Özelde düşünürsen metroda Gül Demirtaş öneririm devlete pek güvenme derim yada yeni yapılan şehir hastaneside olabilir şimdiye kadar olumsuz birşey duymadım özel değil orası
Merveliii Handeyldz01 canım metro hakkında çok olumsuz şeyler duydum sırf para almak için bebegi küvesde fazladan yatırıyorlarmış ne kadar dogru bilmiyorum İnternetten metro hastanesi hakkında ki yorumlar içimi kararttı
Elmaasflll Özel güney adana hastanesinde doğum yaptım doktorum Osman Çakar dı. 60 tl muayene ücreti 10 gün süresi var yani 10 gün dolmadan tekrar gittiğinde muayne ücreti almıyor 900 tl sezeryan doğum parası verdık herşey içinde oda servis çok iyi ilgilenirler hemşireler falan ben çok memnun kaldım özellikle de doktorumdan
Handeyldz01 Merveliii yok canım benim kuzenimin eşi yakınlarda doğurdu yani 8 aylık kızı var kilolu ve uzun gayet sağlıklı😊
Ebru0101 Damla01 güzelyalı da normal dogum veya epidural normal ücreti ne kadar acaba bi bilgin varmı
01Adana Adana Özel hastanede dilek coşkun , Muzaffer bey bide,Cazib diye doktor var iyi çok iyi ilgililer Dilek hanım normal ve sezeryana 1.500 istiyor muayene ücreti 85
01Adana Barsa doğum evine giden var mı bayan doktor ariyamiyorum doğumu orda yapcamda Konya'dan yeni geldim bn
Ebru0101 Damla01 maşallah ziyapaşa da dogurmak daha mantıklı o zaman aynı doktor ama bu kadar yüksek olması çok saçma
Ebru0101 Damla01 yenidoğan yok ama herhangi bi sıkıntıda Allah korusun götürüyorlarmış ambulamsla güzelyalıya