deletedmom472 bende sana kendi hikayemi anlatayım biraz uzun ama özet geçicem sana umut olmak için.. Önümüzdeki ay evliligimizin 3.senesi bitecek. Evlendiğimiz günden beri korunmadık 8.ayda hamile kaldım ama 9.haftalik iken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım benim için çok büyük yıkımdı çünkü çok istiyorduk bi bebeğimiz olmasını. Kurtajdan sonra sadece bir ay korunup bıraktım tekrar hamile kalmak için çalışmalara başladık ama nafile senin gibi her ay adet gördüğümde ağlardım inanır mısın benden sonra evlenen arkadaşlarım 2.cocugunu doğuracak. Çevredekilerin bebek yok mu sorusu neyi bekliyorsunuz demeleri ayrı olay zaten insan yarasından değil sorandan usanıyor bir zaman sonra. Yalnız ben kendimi eve kapatmadım eşimle sürekli gezdik tatile gittik madem dedim bebek olmuyor en azından hayatımızı yaşayalım. Tabi bu arada doktora da gidiyoruz doktor benden rahim filmi istedi çektirdim iki tüpünde kapalı dendi tek çare tüp bebek yaptırdık tutmadı aradan baya zaman geçti geçtiğimiz Ekim ayında başka doktora gittik tekrar film istedi iki tüp de açık isterseniz aşılama yapalım dedi ona da tamam Kasım da asılama yaptırdık tutmadı adet oldum artık yeter dedim Rabbım vermiyorsa bir bildiği vardır herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil kafamdan attım bebek fikrini ve ben aralıkta son adetimi gördüm ocakta hamile olduğumu öğrendim inan günüm geçince içimden test dahi yapmak gelmedi çünkü hiç umudum yoktu. Ve ocak ayında biz kaplıcaya tatile gittik dağ bayır gezdik saatlerce otobüs yolculuğu üstüne hasta oldum iğne serum yedim velhasıl Rabbım zamanını yazmıştır. Şuan 7 aylık hamileyim çok şükür🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin. Sakin stres yapma biliyorum çok zor ama bana inan kendini ne zaman rahat bırakırsan o zaman olur.