Yasem1n Beyzanurlina ben 14 de hissetmiştim pit pıt atıyordu evet tabi şimdi 38 artık gümbür gümbür 🤣🤣🤣 tadını çıkartın❤️
Hll Beyzanurlina özellikle sırt üstü yat o zaman daha cok hareketleniyor😁rahatsz oluyor o sekilde yatmamzdan😂
Beyzanurlina Nur___ ölemi oluyomuş canım ilk gebelıgımmm öglen oldu bıde az once attı karnımın altında rahıme yakın 😍😍😍 şoktayım göbişimizde çıktı ama çok erken dıe önemsememiştimm🙈🙈
Nur___ Beyzanurlina kimi damar atması kimi gazdır diyebiliyor, uygulamada 17.-20. Haftalarda hissedilir diyor siz bebeğe yorun tabiki 🌼Allahın izniyle bi kaç haftaya hissedersiniz net şekilde
Beyzanurlina Nur___ insallaahh xanım benım sende hissedersin artık soluna uzan karnına koy elini konuş bebişinle tepki verir 🥰🙈🙈🙈
Nur___ Beyzanurlina cnim benim hep sol pozisyonda yatarım genelde gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren ama olmuyor konuşurum, okşar severim tık yok 😂
Beyzanurlina Nur___ kızınmı olcak canım nazlanıyomu napyo 😂 bizimki cinsiyet bile göstermiyo plesantanın arkasına kaçıyo 🤣🤣
Nur___ Beyzanurlina aynen kızım olacak canım hayırlısıyla 🧿😍🌼🙏 senin haftan da öğrenmişti kızım olacağını
Beyzanurlina Nur___ 14. Haftada pipi gbi bişey gordumde batmandaydım o zamanlar balıkesıre geldn burdaki iyi bi doktorda renkli ultrasyonda kıza benzettı hyrlısı yınede😍🙏🏻