Zumra04 Ukalaade kırmızı et kasar peynır cevız kaju muz canım en besınlı yıycek ler ve cok guzel kılo aldırıyor😊
CanNurdan Ukalaade haşlanmış yumurtayı tuzlayıp üzerine zeytinyağı döküyorum (Aydınlı bi abla vardı öğretmen evinde kalırken o herşeye zeytin yağı dökerdi) hamile olmadan önce de haşlanmış yumurta yiyemezdim ama şimdi böyle yiyebiliyorum. Midem kalkmadı hiç
Nurecren Demirinannesi1 36+2 de gittiğimde 3400 gramdı çarşamba yine kontrolüm var 37+1 olduk bakalim kac oldu
Demirinannesi1 Nurecren balık ve tavuk yiyemiyorum çok midemi bulandırıyor o yuzden sanki beslenemiyomus gibi hissediyorum 😒
Nurecren Demirinannesi1 Balık bende pek sevmiyorum yemiyorum, tavuğuda yoğurtlu aysbergli mayonezli salata yapıp yiyorum hem sıcak havalarda daha güzel oluyo tavsiye ederim 😊 mayonez cok az katın ama
CanNurdan Demirinannesi1 balık ben de yiyemiyorum ama tavuğu sebzeli sote ya da köri soslu yapınca falan yiyebiliyorum
CanNurdan Nurecren balık severdim düşük yaptığım hamileliğimde kayınvalidem 15 gün bizde kalmıştı daha hamile olduğumdan haberim yoktu o kadar çok balık pişirdi ki 🤢 ömrüm boyunca yiyemeceğim sanırım