YarenBeren Nurecren kesinlikle cok kolay benim ilk cok zor du araları 6 yaş olmasına rağmen cok kolay Doğum yaptım şimdi tekrar hamileyim araları ikinciyle bir buçuk yaş olacak inşallah bu daha kolay olur 🤗
Nurecren 19 gün sonra 2. Doğumumu yapcam inşallah çok endişeliyim ilkinde kendi sancımla doğurdum çok zordu diyemem başkalarına bakarak, 2.daha kolay oluyomuş inşallah doğrudur hepimiz kolayca doğururuz 😂
Melihadur Nurecren ya moral bozmak gibi olmasın ama değişiyormuş canım o durum ama inşallah kolay Doğum yaparsın
Nurecren Melihadur Bende öyle düşündüm kişiye bebeğe duruma gore değişkenlik gösterebilir 😏 insallah hepimiz kolay doğum yaparız 🤲
Nurecren Zumra04 Insallah canım inşirah oku bolbol, meryem ana eli otuda aldım ben ise yarıyormuş sende al istersen
Zumra04 Nurecren dua okuyorum canım bı yndan da gelsn artık dıyorum 36olduk... summu sebırı yessıra.... bu duada cok ıyımıs dogumda rabbım kolay gecırsn dogumumuzu cumlemızn ınsallah, 😊
Nurecren Zumra04 Evet bende onu okuyorum bende artık gelmesini istiyorum 37+1 olduk iyice ağırlastım sıcakta bunaltiyo 😑 ablam o duayı surekli okuyarak kolay doğum yaptım der hep canim bende şimdiden okuyorum..
Zumra04 Nurecren valla canım ılk dogumumda cok sunı sancı aldım bu duayı sonradan dedıler bana tam dayanamıcak hale geldım bu duayı okudum 20 dk da acılmam yokken bı anda 8santımlık acılmam oldu rabbım darda koymuyo cok sukur bıan once hayırlısıyla kucaklarımıza aldıgımız gunu gostersn Guzel Allahım Cumlemızı😊
Nurecren Zumra04 Yaa ne güzel 20 dk çok güzel bi süre ayy insallahh sag salim saglikli şekilde cok kisa surede kavusalim 🤗🤗
Zumra04 Nurecren amınnn canım ınsallahh forumları okuyorum ıkıncı kolay dıyoalr ınslalahh bızde bı avazda dogururuz😊
Zumra04 Ecmelinannesi sümmü sebiri Yessıra canım bol bol oku sımdıden ben gec kaldım ama cok faydasını gordum 😊😊
Nurecren Ecmelinannesi Evet bunu zikir haline getirip sürekli çekin dilinizden düşürmeyin derim 😊 Sadece doğum için değil aslında hergün zikretmemiz gerekiyo hayatımızı kolaylaştırmak için 😊