Karakurt İlk Doğumumu kızlar 12 Mart 2018 de zorunda sezeryan oldum oğlum 15 aylık ve 1 buçuk aylık hamıleyım ilk Doğumumla ikinci doğumum arası 23 ay olacak sizce bi sorun çıkar mı bebeğe veya bana bi zararı olur mu ?
Minikuzum Karakurt ona kalırsa bnm oglum 9 aylik bn suan 28 haftaligim ve sezeryandim bnde bilmiyorum sorun olurmu diye burda beklim🤔
Mervehayat12 Minikuzum Benimde kızım 9 buçuk aylık 7 haftalık hamileyim :( kusuyorum her gün, ve ilerisi icin beni neler bekliyor bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama doğumum normal Doğum 🤰🏻 du .
Karakurt Mervehayat12 bende aynı şekil sürekli midem bulanıyor ve kusuyorum doğru dürüst birşey yiyemiyorum ve yemek yapmak ölüm gibi geliyor mutfağa hiç gidesim gelmiyor ama eşim çalıştığı için mecbur giriyorum :(
meryemm_demir Oğlum şuan 20 aylık ve 37 haftalık hamileyim ilk doğumum sezaryendi buda sezaryen olacak inş bir sıkıntı yaşamadım gebeliğimde doğum içinde doktorum bir sıkıntı görmedi çok şükür 😊
Sarkac Canm bende sezaryn oldum 6 ay once ve 3 aylik hamileym dr aldr dye diretmrdi doguranlarda var dedi agrlarm oluyr 15 haftlgm daha