Mervehayat12 Yaklaşık 7 haftalık hamileyim, şiddetli başım ağrıyor son zamanlarda dayanılmaz halde, 2. Hamileliğim diğer hamileliğimde hiç yaşamamıştım :/ ne yapabilirim ? Bugün 2 kere ilaç içmek zorunda kaldım
Fatmaykt Mervehayat12 canım vicks sür başına kulak arkana karanlık odada uyu uyandıgında hiç bişeyn kalmaz inşallah
sevmeh Mervehayat12 ilk aylarımda benimde olmuştu deli gibi ağırırdı ve mide bulantısı yapardı üstelik 😏 parol etki bile etmedi iki üç gün geçmediğini biliyorum 😱 yemeni ile sıkıca bağladığımda biraz iyi gelmişti her zaman olmasa da, sende deneyebilirsin şakaklarını sıkıştır iyiyce geçer umarım 🙏
meryemm_demir Mervehayat12 Migrenim var ve hamile kaldığımdan beri her ay başım tutuyor bazen ayda 2 kere bile oluyordu daha fazla olduğuda oldu direk acile gidip parol serum taktırıyorum doktorum bir sıkıntı görmedi boşuna ağrı çekme benım ilaçlada geçmiyor 3 gün sürüyor kusmam oluyor eziyet etme boşuna kendine
Mervehayat12 sevmeh tesekkür ederim deneyeceğim , cok şiddetli ağrılar giriyor daha önce hiç yaşamamıştım
Tugce0147 17+4 ün yakın zamana kadar benim de çok şiddetli oluyırdu arttık geçti çok şükür vicks ve nane yağı çok iyi geliyor dönüşümlü olarak bunlarla başına masaj yap faydasını görürsün
Mervehayat12 Tugce0147 teşekkür ederim, baş ağrısı ile hayatımda yeni tanıştım, anlamıyorum neden bu denli şiddet ile ağrıyor :/
sevmeh Mervehayat12 benim ağırırdı ara ara arveles içerdim keserdi hemen hamilelikte içemeyince vücut onu aradı sanırım 🤷♀️ Çok geçmiş olsun canım düzelirsin inşallah 🙏
Nur___ Benim hep öyle migrenliyim direkt parol serum, ağızdan tablet olarak içince etki etmiyor zaten.
laboratuvarbebegi1 Mervehayat12 benimde sürekli var şuan bile 12 haftadan sonra daha da şiddetli sürekli serum hap geçmiyor geçmiyor geçmiyor😒😒
laboratuvarbebegi1 Mervehayat12 Sorma ya benim migren var bide azıcık yorulsam hemen tutuyor acile gidip serum vurduyorum bende