Semisko Bugün ilk defa yeşil akıntım oldu. Azdı. Sabahtan beri de karnımın alt tarafında acı hissediyorum. Sancı değil kasılma değil acıyor oturup kalkarken yürürken yatakta dönerken? Nst de sancı çıkmadı. Yeşil akıntı nişan mı . 34+5 haftadayım
Masalimmkizim Semisko Nişan değildir Idrar yolu enfeksiyonu. Bende de oluyor Çok kötüydü şuan geçti. Ama sürekli oluyor. Doktor Idrar kültürü yaptı Temiz çıktı bebeğe zararı yok. Ama önemli deniliyor. Doktora git idrar testi ol canım Aksatma. ama genelde üşütmekten oluyor.
Minejjan Semisko hamileligimin başından beri var,ne yaptıysam gecmedi.idrar yolu enfeksiyonu, kasıkta ağrı yapar bebeğe bir sıkıntısı yoktur
Semisko Yarın kontrolüm var hastaneye gideceğim teşekkürler. Nişan mi diye korkmuştum daha haftamız küçük
Masalimmkizim Minejjan Sıkıntısı yoktur değil canım. Icten Kanama yapıp bebeğin suyu ile karışıp bebeği bile öldürüyor. Çok önemli. Idrar kültürü zaten yapılmasi gerekiyor mutlaka o şekilde. Temiz ise sorun yok . Araştırılması mutlaka gerekiyor