Merhaba. Bana özel hastaneye gittiğimde doktor Bağırsakları 1.derece parlak dedi. Down sendrom vs. Gibi Şeyler söyledi.
Oradan nasıl çıktığımı hatırlamak istemiyorum..
Daha sonra devlette 2 doktora göründüm Evet var dediler. Tekirdağda oturuyorum Edirneye Sevk ettiler. Detaylı ultrason için Edirneye gittim. Oradaki doktorda oldugunu soyledi. Ne yapabiliriz nasil ögrenebiliriz Dedim Amniyosentez Dediler. Bende Kabul ettim o gün içerisinde Kağıtlar imzalattılar eşime ve de bana. Bebeğin çok kücükte olsa kaybedilme ihtimali olduğu icin .. biz kabul ettik , ve daha sonra Ultrason Esliğinde o masada bir iğne soktular karnıma . Sonra tekerlekli sandalye ile yatış yapıcagım odaya götürdüler. Bebeği kaybetme riskim var diye Hayatım kararmıstı. Ama bunu yaptırmasaydım Hamileliğimi Çok daha kötü geçirebilirdim. 1 ay sonuç bekledim kromozom sonucu. Bir Allah bilir birde ben. Cok ağladım Deliricek gibi oldum Ama çok sükür temiz. O ilk sonuçtu. 2.sonuç 2 ay sonra çıktı o da temiz 😊 3.sonucta var. Detaylıda Hangi testler yapılıcağını doktor sekretere söylüyor. Kayıt ediyorlar O sıvıya ona göre bakılıyor. Bunu zaten. Herkese söylüyolarmış kalbi bagırsakları parlak vs. Diye .. ama ben inanmamıştım birşey var diye düşündüm 6 ayım kabus oldu bebeğime stres yaptım😔 Üzülme ve başka doktora görün. Detaylı yaptır heryerine baksınlar. Bende başka bir bulgu yoktu canım sende var mı ? Gecmiş olsun sakın üzülme çünkü boşu boşunaymış