CemalSedaYesildag Ceren hiç sorma aynı dert bendede var akşam yeemeğini kesmekte buldum çöZümü akşam yemeğinide yemediğimde rahatım dene istersen
Ceren betulclk sütü denedim canım bi faydasını görmedim☹ birde elma yedim son 1 haftadır böyle oluyo ya cok fena ☹
Ceren Saramasal yarın kontrole gidicem bende ilaç kullanmam istemiyorum ama dayanamıyorum artık 🙄☹ Sağol canım 💛
Sonay Ceren aynen oyle bende ilk gebeliğimde Öyleydim çok kötü eğer bunlarda fayda etmezse gaviscon ilacını dene cnm ☺
Saramasal Ceren renni nin bir zararı yok bana 5 kutu yazmış ti doktor çok yanma olunca kulaniyorum yinede danis sen için rahat olur ☺💙
Ceren Sonay cok sağoll kuzum öyle böyle dogacaklar cok rahat bir hamilelik gecirdim hic cıkarmadım etmedim cok şükür ama şimdi diyorum sen ki rahattım dersin 😂🙄🤦🏻♀️😍😍😍
Sonay Ceren 😂😂😂 annelik zor yapcak bişey yok cnm Napalım ☺ Bende bulantımdan şikayetçiyim 14+-3 gecmiyo bunada şükğr sağlıkla Doğsunda başka bişey istemem 😍😂
Ceren Sonay ayy çok şikayet ediyoruz sorma, şükürler olsun rabbim bizlere annelik duygusunu tattırmayı nasip etti 🙏🏻😍 bulantı kötü canım benim rabbim yardımcın olsun😘
Pelinnn Bana doğal olan hiçbirşey yaramadı malesef doktorum Rennie Duo şurup yazdı o bana çok iyi geldi kuzum 😘 Doktoruna danışıp alabilirsin 😘
Ceren Pelinnn katılıyorum kesinlikle dogal cogu seyi denedim yine aynı yine aynı canım benim benimde sonum ilaç kontrol var yarın söyleyeceğim bakalım ne vericek 🤦🏻♀️😍😂
Ceren CemalSedaYesildag akşam yemeğini kesince acıkmıyor musun canımm beb saat 10 gibi cok acıkıyorum ara öğün yapıyorum🙄😍😘