Duygunnn 17+5 kizlar hareketlerini hissediyormusunuz ben bayagi hissediyorum tekme atıyor sanki erken hissetmeye basladim sanırım eşimde heycanlandı bizim oglan yaramaz olacak sanirim
hilal61 Duygunnn bnde 18 haftalıkken hıssttım benımkıde oglan cok guzel bı duygu allh herkese nasıp etsın erken deıl canım olması gerktıgı gbı🥰🥰🥰🥰
Cln_bhc123 Duygunnn cnm senin maşallahh 4 aylık neredeyse💖 ben daha 3 aylıkken hissettim 🤗 cinsiyeti bellimi ki
hilal61 Duygunnn benımkıde düz yatınca oluyor genellıkle gecelerı dınlenınce daaha cok yapıyor evde olunca iş falan yapınca uyuyor galıba bı sıteden okumustum gunduzlerı uyurmus genelde anne dınlendıgı zmn o harekwtlenırmıs🥰
Duygunnn Cln_bhc123 tekme olarak yeni hissetmeye basladim daha once gaz sancisi gibi donuyordu bu aralar pıt pıt tekmeliyor :))
Handeyldz01 Bende kıpırtılar vardı 16 dan beri ama 17+6 dan beri bende baya haraketler netleşti hergün yemek yerken bile tepki veriyor çok heyecanlı😍😍 ama bizim kızımız olacak 18+5🥰🥰
Duygunnn Kizlar nazar degdirdim galiba bebegimin tekmeleri yavasladi eskisi gibi hissedemiyorum sizde durumlar nedir ?? Pozisyon degistirdigi icinmi acaba 18 +4 olduk s
Hzlhakko Duygunnn yemek veya tatlı yedikten sonra sırt üstü yat bekle olmuyorsa sağ yada sol dene benim de o haftada bir gün varsa diğer gün çok azdı 19 dan sonra gümbür gümbür can yakmaya başladı