s_c_54 Bu haftada doğum yapanınız var mı bebeğiniz küveze girdi mi nelerle karşılaştınız aydınlatır mısınız?😔
GamzeAltndas s_c_54 ben doğum yapmadım kuzenimin esi acil sezaryena alındı 33haftalikti kilosuda 1800 gramdı ama küveze alınmadı gayet sağlıklıydı korkma canim bence alinmaz küveze
sydtns s_c_54 öncelikle hayırlı olsun sağlıklı olsun. Başlığınızdakş amaç ne onu pek anlamadım doğrusu doktor yüzünden demenizdeki
Nebahathumeyra 36+4 de Doğum yaptım küveze gitmedi bir sıkıntı da yaşamadık şükür . Yarın 29 günlük olacak Allah işin verirse
s_c_54 Esmagenc Akıllılık yapmak istedi sanırım. Rutin kontrole diye gittim çocuk çok küçükmüş kilo almıyormuş falan çatı muayenesi oldum kanamam oldu başka hastaneye gidip doğum yaptım ama uzun hikaye benimki özet geçtim şuan
Selvis s_c_54 ama gerçekten 36 . Haftaya göre kilosu çok az bebeğin. Beslenemiyormuştur yüksek ihtimal. Plesentada falan mı sorun vardı ne dedi kilosu az a sebep olarak
s_c_54 sydtns Rutin kontrolüme gittim ortada hiçbir şey yokken ilk alttan muayenemi etti kanamam oldu ertesi gün suyum geldi 24 saat içinde suni sancı ile doğurdum. Doğum onun yüzünden başladı anlayacağın
Brcndnz s_c_54 bebeğin sağlıklı ise hiç dert etme en güzeli bende çok istiyorum suyum gelsin doğurimmmm diye ne açılma var ne su bar nede sancı
Ayceyasaf s_c_54 Özellerde bu oluyor nedense b... varmış gibi hemen allttan muayene devletin gözünü seveyim 39 oldum daha çatı muaynesine bakmadılar doğum sancılarım gelene kadar da bakmazlar